SKEPP design + build aan het werk voor IRIS Worldwide

  • Door Joost Lansink
  • dinsdag 1 september 2015

SKEPP design + build gaat het nieuwe kantoor voor IRIS Worldwide realiseren. IRIS - The Global Creative Innovation Network is een internationaal en sterk groeiend reclamebureau en werkt voor grote merken als Heineken, Adidas, Sonos en Rimmel London.


Het nieuwe kantoor is gelegen aan de Weteringsschans in Amsterdam en beschikt straks over een terras aan het water met uitzicht op het Rijksmuseum. Bovendien zorgt SKEPP voor een dynamische en toffe kantooromgeving die naadloos aansluit bij de internationale uitstraling van IRIS.

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure