SKEPP blijft informeren over afgesplitste design+build-tak tot 12 januari 2017

  • Door Jari Wesselink
  • donderdag 13 oktober 2016

Communicatie over de design+build-tak tot aan naamswijziging

Vanaf 1 oktober is de design+build-tak afgesplitst van moederbedrijf SKEPP en verder gegaan als zelfstandig bedrijf. Tot het evenement SKEPP pitch (op 12 januari 2017) zal SKEPP echter blijven communiceren over de afgesplitste tak. Dit heeft ermee te maken dat de afgesplitste tak voorlopig de naam SKEPP design+build blijft voeren, totdat de nieuwe bedrijfsnaam bekend is gemaakt. Om verwarring te voorkomen en om deze periode van circa drie maanden te overbruggen, hebben we ervoor gekozen om de komende maanden nog via de kanalen van SKEPP te berichten over de afgesplitste tak.


Nieuwe naam, geen nieuwe locaties voor de design+build-tak

De design+build-tak kan zich na de afsplitsing nog meer focussen op het ontwerpen en realiseren van kantoorinrichtingen en kantoorbelevingsconcepten. Daarnaast kan de focus meer komen te liggen op de herontwikkelingsopgaven van de kantorenvoorraad in de Benelux.

De locaties van de diverse ontwerp- en bouwafdelingen van de design+build-tak zullen De Koers in Albergen (Twente), de Hogehilweg in Amsterdam Zuidoost en de Zuidas in Amsterdam blijven. Ondanks de nieuwe koers en de nieuwe naam vanaf 12 januari verandert er dus niets aan de vestigingsplaatsen.

Moederbedrijf SKEPP heeft Launchdesk overgenomen

Het moederbedrijf SKEPP gaat door vanuit de ambitie om het volledige aanbod aan werkplekken, kantoorkamers en kantoorruimten online te ontsluiten. Nieuwe technologieën zullen hierbij een grote rol spelen. Om dit proces te versnellen heeft SKEPP overeenstemming bereikt met de eigenaren van Launchdesk om het bedrijf over te nemen. SKEPP gaat dus voor 100% door met het bij elkaar brengen van huurders en verhuurders van kantoren.

Voor verhuurders, die het eigen kantoorpand op Launchdesk hebben geplaatst, verandert er niets, SKEPP blijft de werkzaamheden van Launchdesk uitvoeren. Het enige dat wel veranderd, is de respons op mails en telefoontjes. Wanneer mensen contact opnemen met Launchdesk, zal iemand van SKEPP je namelijk van antwoord voorzien.

Van oudsher is de kantorenmarkt voor gebruikers niet transparant. SKEPP streeft ernaar om dit te doorbreken door het gehele aanbod te voorzien van de juiste informatie, de juiste prijzen, de beste foto's en ook plattegronden met het exacte aanbod. Het verzorgen van correcte contracten en huurfacturen behoort tot het dienstenpakket, door de overname van Launchdesk. Kortweg, Launchdesk behoort nu tot SKEPP.

Vragen of onduidelijkheden over de afsplitsing of overname?

We kunnen ons goed voorstellen dat de huidige ontwikkelingen voor onduidelijkheid kunnen zorgen. Vandaar dat we per mail maar ook telefonisch bereikbaar zijn om je te woord te staan en de onduidelijkheden weg te nemen of om je vragen te beantwoorden.

Mailen kan naar info@skepp.nl, bellen kan naar 085 - 877 05 19.

Lees ook dit nieuwsbericht: Design+build-tak splitst zich af van moederbedrijf SKEPP; SKEPP neemt Launchdesk over en gaat verder als proptech-bedrijf

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure