Samenwerking tussen Van den Pol en SKEPP uitgelicht in magazine

  • Door Jari Wesselink
  • dinsdag 12 april 2016
  • 10

Van den Pol en SKEPP maken samen mooie 'dingen'

In de eerste editie van het Van den Pol Magazine van 2016 is de goede samenwerking tussen Van den Pol Elektrotechniek en de design+build-tak van SKEPP uitgelicht in een artikel. In een kantorenmarkt die ingrijpend veranderd, maken Van den Pol en SKEPP samen mooie 'dingen' in de vastgoedwereld. Zowel Van den Pol als SKEPP is zeer content met de huidige manier van samenwerken.


SKEPP is gespecialiseerd in het verbouwen en herinrichten van kantoorpanden

Salesmanager bij SKEPP, Jacko Lodeweges, licht de werkwijze van SKEPP design+build toe. "De creatieve mensen van SKEPP combineren de kenmerken van kantoorpand en gebruiker tot een uniek ontwerp. Vloeren, wanden, installaties en inrichting worden ingevoerd in een uniek designprogramma met geïntegreerde calculatie." Hiermee doelt Lodeweges op het zelf ontwikkelde programma I4.

i4 ontwikkelde software SKEPP inrichten en design kantoorpandenEen uitleg over de zelf ontwikkelde I4-software, waar SKEPP design+build mee werkt.

"Klanten zien direct hoe hun nieuwe kantoor eruitziet en zijn op de hoogte van de prijs." Hierdoor wordt de productietijd beperkt. "De doorlopende tijd van eerste gesprek tot nieuw kantoor is zelden langer dan drie maanden," aldus Lodeweges.

SKEPP ontwikkelt innovatieve kantoorconcepten, zoals HNK

Innovatieve kantoorbelevingsconcepten als HNK, van kantooreigenaar NSI, worden ontwikkeld door SKEPP. Andere voorbeelden zijn Atoomclub in Utrecht, Amsterdam en Amersfoort en oVVice in Arnhem, Rotterdam en Amsterdam. Ook Bouncespace in Amsterdam en Eindhoven is hier een goed voorbeeld van.

kantoorpand amersfoort huur kantoorruimte inrichting design build SKEPPEen impressie van de onlangs geopende Atoomclub-vestiging in Amersfoort.

"Lege kantoorgebouwen maakt SKEPP geschikt voor meerdere huurders met verschillende behoeften. Het gaat vaak om flex- en vergaderplekken in combinatie met meer traditionele kantoren," zegt Lodeweges. Deze kantoren zijn echter veel meer dan alleen een werklocatie. "Het is inclusief een sociale ruimte, horeca en algemene voorzieningen. Het zijn voornamelijk ook sociale ontmoetingsplaatsen." De inrichting en uitstraling sluiten aan bij die functie.

"Het gevoel van: samen kunnen we de hele wereld aan"

SKEPP doet vaak een beroep op Van den Pol, vaak samen met BLR-Bimon Klimaatbeheersing. "Het kan hierbij gaan om aanpassing van de complete installatie van kantoren of, bij wijze van spreken, alleen het vervangen van een aantal lampen." zegt Lodeweges, die ook aangeeft dat Van den Pol het verlichtingsplan vaak maakt.

entree kantoorpand eindhoven huur kantoorkamer inrichting design build SKEPPDe entree van de Bouncespace-vestiging in Eindhoven

SKEPP maakt momenteel een harde groei door en daarbij is een samenwerking met een partner als Van den Pol onmisbaar. Lodeweges is zeer positief over het bedrijf: "Welk project het ook is, Van den Pol regelt het. De lijnen met de aanspreekpunten binnen Van den Pol zijn kort, daardoor kan er snel geschakeld worden. Samen maken we mooie 'dingen'. Geven en nemen is vanzelfsprekend en het vertrouwen tussen beide bedrijven is groot. Dat versterkt het gevoel van: samen kunnen we de hele wereld aan."

Interesse in het huren van een kantoorruimte binnen HNK, Atoomclub, oVVice of Bouncespace?

Ook wanneer u graag een kantoorruimte huurt in Atoomclub Amersfoort bijvoorbeeld, bent u bij SKEPP aan het juiste adres. Het huren+verhuren-team van SKEPP helpt u graag bij het vinden van een kantoorruimte in Nederland of zelfs buiten onze landsgrenzen. Liever huren bij bijvoorbeeld HNK Den Bosch, oVVice Rotterdam of Bouncespace Eindhoven? Neem dan gauw contact op met de vastgoedconsultants van SKEPP en ga een kijkje nemen in deze kantoren.

Lees ook dit nieuwsbericht: Een belangrijk onderdeel binnen kantoorconcepten: de catering

Lees ook dit blog: Vaak gebruikte termen binnen de kantorenmarkt

Download hier ons magazine: Offline

In ons magazine 'Offline' vind je de beste kantoortips, meest toffe kantoorpanden, laatste trends voor je kantoorinrichting en meest unieke bedrijven uit Nederland. Win informatie in, profiteer van de tips en doe inspiratie op!