Samenwerking tussen SKEPP en WeWork levert mooie deal op

  • Door Jari Wesselink
  • woensdag 13 april 2016

Beate Uhse huurt 27 werkplekken in Amsterdam Centrum

De samenwerking tussen SKEPP en WeWork heeft een mooie deal opgeleverd in het kantoorpand aan de Weesperstraat in het centrum van Amsterdam. Het internationale bedrijf Beate Uhse AG huurt 27 werkplekken in het kantoor. Het bedrijf staat bekend om Pabo, de online shop voor lingerie, mode en toys.


Zowel SKEPP als WeWork is zeer content met deze overeenkomst

Het verhuurteam van SKEPP is zeer tevreden over deze mooie deal, net als WeWork. "We vinden het fantastisch dat deze partij bij WeWork gaat huren. Het is een Duitse partij, die in Nederland door wil groeien en de voordelen van WeWork ziet," zegt Wybo Wijnbergen, General Manager bij WeWork Nederland.

vergaderruimte pingpong tafeltennistafel kantoorgebouw weesperstraat amsterdamEen vergaderruimte in het kantoor aan de Weesperstraat, waar ook een potje tafeltennis gespeeld kan worden.

Wijnbergen is blij met de samenwerking met SKEPP: "De samenwerking met SKEPP is uitmuntend. Het contact is altijd open en eerlijk en er wordt snel geschakeld. SKEPP weet precies welke ondernemers bij het concept WeWork passen, dat merken we uit de leads die SKEPP aandraagt." Het verhuurteam van SKEPP is ook tevreden over de huidige samenwerking en hoopt in de toekomst nog vele deals te mogen doen bij het concept WeWork.

WeWork: een internationaal bekend kantoorconcept

WeWork staat bekend als één van de meest succesvolle kantoorconcepten ter wereld. "WeWork staat voor het verbinden van ondernemers via een online platform. We merken dat ondernemers graag samenwerken en in contact komen met andere ondernemers. Daarom organiseren we evenementen en borrels. Ondernemers willen andere ondernemers helpen," aldus Wijnbergen.

loungeruimte kantoorgebouw amsterdam centrum weesperstraatEen loungeruimte in het kantoorgebouw van WeWork aan de Weesperstraat.

Huur een werkplek of een kantoorruimte aan de Weesperstraat

Heeft u interesse gekregen voor dit kantoorgebouw aan de Weesperstraat? U huurt hier een werkplek vanaf slechts €190,- per maand, een kantoorkamer voor 1 persoon is te huur vanaf een maandelijks bedrag van €350,-. Behoefte aan een groter kantoor in Amsterdam? Er zijn mogelijkheden om een kantoorruimte op maat vanaf 800 m2 te huren in dit kantoorgebouw. WeWork heeft ook nog een kantoorpand aan de Weteringschans in Amsterdam, ook hier is kantoorruimte te huur!

Lees ook dit nieuwsbericht: Mooie deal via SKEPP in het Coengebouw in Amsterdam

Lees ook dit nieuwsbericht: Verhuurteam SKEPP richt zich vol op de Rotterdamse markt

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure