Samenwerking tussen oVVice Rotterdam en HealthBooster

  • Door Jari Wesselink
  • dinsdag 12 april 2016
  • 10

Vending machine met natuurlijke snacks en dranken

Vanaf begin mei is de samenwerking tussen oVVice en het bedrijf HealthBooster van start gegaan. HealthBooster produceert vending machines met natuurlijk snack- en drankproducten, die vrij zijn van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Het bedrijf levert gezonde en guilt-free snacks aan verschillende scholen, ziekenhuizen en bedrijven.


lunchruimte tafels stoelen banken lampen design kantoorruimte huren SKEPPDe lunchruimte van oVVice Rotterdam, waar u kunt genieten van de snacks en dranken.

"Bij oVVice bieden wij een wat kleiner assortiment aan dan diverse scholen, ziekenhuizen en bedrijven. Het assortiment dat geselecteerd is voor oVVice, is gemaakt van gerecycled hout," aldus Kim Buter, oVVice-Manager. De vending machine bij het kantoorbelevingsconcept is ontworpen met een speciale display en zal allereerst in de oVVice-vestiging in Rotterdam te zien zijn.

Eerste office concert groot succes in Amsterdam

Op 21 april heeft het allereerste office concert plaatsgevonden in oVVice Amsterdam. Na de lunch hebben de huurders binnen de oVVice-vestiging in Amsterdam een half uur kunnen ontspannen en luisteren naar zangeres Andy. "Dit was een groot succes en deze concerten gaan wij ook in Rotterdam en Arnhem organiseren," zegt Buter enthousiast.

Bekijk de video waarop het optreden van Andy bij oVVice te zien is.

lunchruimte kantoorpand arnhem tafel stoelen uitzicht op straat huren

Gemeenschappelijke ruimte van oVVice Arnhem, waar vlakbij de finish van de Giro d'Italia was.

Grote 'sportieve' middag bij oVVice tijdens de Giro d'Italia

Op zondag 8 mei was de finish van de aansprekende wielerronde Giro d'Italia, vlakbij de oVVice-vestiging in Arnhem aan de Jansbuitensingel. Ter gelegenheid van dit evenement heeft oVVice Arnhem een grote 'sportieve' middag georganiseerd, waarvoor members van oVVice uitgenodigd waren. oVVice bedankt de mensen de mensen voor de komst, op de eigen Facebook-pagina.

Download hier ons magazine: Offline

In ons magazine 'Offline' vind je de beste kantoortips, meest toffe kantoorpanden, laatste trends voor je kantoorinrichting en meest unieke bedrijven uit Nederland. Win informatie in, profiteer van de tips en doe inspiratie op!