De SKEPP rollercoaster volgens marketing stagiair Wouter

  • Door SKEPP
  • woensdag 28 oktober 2020

Wat leuk om kennis met je te maken! Mijn naam is Wouter Stens, 21 jaar oud en marketing stagiair bij SKEPP. Ik studeer momenteel Commerciële Economie aan Hogeschool Saxion in Deventer. Ik vind het leuk om te mountainbiken op de Veluwe, sport te kijken en met vrienden af te spreken in het weekend. Wil je meer weten over mijn eerste 2 maanden als stagiair bij SKEPP? Lees dan snel verder!


Wie ben ik? ✅

Ik kom uit het pittoreske Ugchelen, dichtbij Apeldoorn. Ik ben voor deze stage speciaal op kamers gegaan in Enschede, waar ik nu woon. Ik heb veel dingen opgegeven om hier stage te lopen. Zoals het voetbal, wat ik mijn hele leven gedaan heb. Maar ik heb het erg naar mijn zin hier, dus ik heb er geen spijt van!

Wat doe ik bij SKEPP? 

Ik houd mij bezig met van alles en nog wat binnen marketing. Op deze manier is het werk variërend en leer je enorm veel. Werkzaamheden die ik vaak uitvoer, zijn bloggen voor de SKEPP website, producten op bol.com plaatsen, het ondersteunen van de SEO activiteiten van SKEPP en het onderhouden van Google Mijn Bedrijf. Verder ondersteun ik (waar nodig) het gehele marketingteam. 

''Ik ben dol op een uitdaging, dus kom maar op!''

Wat leer ik? 

Gelijk in de eerste week heb ik al zoveel geleerd. Zo leerde ik in die week al veel over Search Engine Optimization (SEO). Bij SKEPP is er de mogelijkheid om naast jouw stage certificaten te behalen, zoals van Google Ads of Analytics. Voor mijn stageopdracht gebruik ik Adobe InDesign. SKEPP geeft mij de mogelijkheid om ook hierin mij verder te ontwikkelen. In de afgelopen 8 weken heb ik vooral veel geleerd over bol.com, Adobe InDesign, Google Mijn Bedrijf, Google Ads en over bloggen op de SKEPP-manier.

Wat is zo tof aan SKEPP? 

SKEPP is een uitstekende leerschool, er werken allemaal jonge specialisten. De ene weet veel over SEO, de ander weet weer veel van contentmarketing en ga zo maar verder. Hierdoor leer je van verschillende mensen enorm veel. Verder vind ik de hele sfeer rondom SKEPP echt geweldig. Het is meestal informeel en gezellig op de werkvloer, maar serieus en zakelijk als het moet. Wat ik ook enorm waardeer, is dat ik niet echt als stagiair wordt behandeld. Er worden nu al sommige verantwoordelijkheden op mij geschoven. Dat had ik zeker niet verwacht toen ik begon met deze stage! Super cool, toch?

Marketing stagiair Wouter Stens

Onze nieuwe marketing stagiair; Wouter

Join the team ✅

SKEPP is op zoek naar stagiaires die houden van een uitdaging! Wil je meer weten over beschikbare vacatures of over stage lopen bij SKEPP? Bekijk dan de website voor beschikbare vacatures of stuur een mail naar besna@skepp.com. Wie weet word jij onze nieuwe stagiair(e) vanaf februari 2021!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure