Revitalisatie binnen AtoomClub Utrecht

  • Door Jari Wesselink
  • dinsdag 12 april 2016
  • 10

AtoomClub Utrecht ondergaat upgrade voor de zomer

In de AtoomClub-vestiging in Utrecht wordt hard gewerkt om de entree en de verdiepingen een upgrade te geven. Meerdere werkzaamheden zijn al uitgevoerd en de komende tijd worden de andere werkzaamheden uitgevoerd, zodat de revitalisatie voor de zomer afgerond is in AtoomClub Utrecht. "We kunnen weer fris de zomer in," zegt ClubManager Lotte Windey.


receptie receptionisten kantoorpand utrecht atoomweg kantoorruimte hurenReceptie van de AtoomClub-vestiging aan de Atoomweg in Utrecht.

Kantoorunits op de eerste verdieping aan de Atoomweg in Utrecht

De revitalisatie uit zich in de kantoorunits die gemaakt worden op de eerste verdieping, de muren die de herkenbare 'AtoomClub-kleur' paars krijgen, het tapijt dat overal vervangen wordt en de binnentuin die onder handen wordt genomen. Kortom, een groot deel van het kantoorgebouw ondergaat een upgrade.

borrel binnentuin atoomclub utrecht atoomweg kantoorruimte hurenDe binnentuin van de AtoomClub-vestiging in Utrecht, die ook onder handen wordt genomen.

Een kantoorruimte huren binnen dit kantoorpand in Utrecht?

Ziet u het zitten om uw onderneming te vestigen in het kantoorgebouw van AtoomClub in Utrecht? Dan is het waardevol om te weten dat u bij SKEPP een werkplek huurt vanaf €340,- per maand of een kantoorunit (15 - 100 m2), ook wel kantoorkamer genoemd, vanaf €680,- per maand. Daarnaast is het mogelijk om een kantoorruimte op maat (>100 m2) te huren. Kortom, wanneer u op zoek bent naar kantoorruimte in Utrecht, dan bent u bij SKEPP aan het juiste adres!

Lees ook dit nieuwsbericht: Eerste huurder binnen AtoomClub Amersfoort

Download hier ons magazine: Offline

In ons magazine 'Offline' vind je de beste kantoortips, meest toffe kantoorpanden, laatste trends voor je kantoorinrichting en meest unieke bedrijven uit Nederland. Win informatie in, profiteer van de tips en doe inspiratie op!