Prestigieuze nominatie SKEPP design+build voor WIN Awards '16

  • Door Jari Wesselink
  • dinsdag 24 mei 2016

HNK Utrecht CS op shortlist Workspace Interiors

Het project HNK Utrecht CS, gerealiseerd door de design+build-tak van SKEPP, staat op de shortlist van de Workspace Interiors Projects. Dat is een categorie van de prestigieuze, internationale World Interiors News (WIN) Awards. SKEPP is trots op de nominatie voor de internationale onderscheiding.


hnk utrecht cs kantoorgebouw design build skepp nominatie win awardsHNK Utrecht Centraal Station, het kantoor dat genomineerd is.

De WIN Awards worden uitgereikt aan ontwerpen die het afgelopen jaar de grootste impact op het cultuurlandschap hebben gehad. Daarvoor zijn vele categorieën in het leven geroepen, waaronder dus de categorie Workspace Interiors Projects.

Nominatie voor de subcategorie 'minder dan 10.000 m2'

De Workspace Interiors Projects zijn onderverdeeld in de subcategorieën 'minder dan 10.000 m2' en 'meer dan 10.000 m2'. SKEPP komt in aanmerking voor de eerstgenoemde categorie. Naast kantoren, zijn ook onder meer creatieve studio's, thuiswerkplekken, callcenters, fabrieken en banken op de lijst terug te vinden.

lunchruimte kantoorpand utrecht cs huur kantoorruimte SKEPP design inrichtingEen gemeenschappelijke ruimte binnen HNK Utrecht CS.

SKEPP design+build bij de 9 overgebleven kandidaten

In eerste instantie waren in totaal 49 kantoorinterieurs over de hele wereld genomineerd op de longlist van de subcategorie 'minder dan 10.000 m2'. Van de longlist zijn er 9 kandidaten overgebleven en op de shortlist geplaatst. SKEPP is op de shortlist niet de enige Nederlandse kandidaat, er is ook een kandidaat uit Rotterdam. Andere kandidaten komen uit bijvoorbeeld Londen, Shanghai, Melbourne en Boston.

Jury beoordeelt de kantoorinterieurs op meerdere factoren

De twee belangrijkste criteria waar de jury de interieurs op beoordeelt zijn: de wijze waarop de wensen van de klant terug te vinden zijn in het design en de wijze waarop het design integreert in de omgeving. Ook kijkt de jury onder meer naar originaliteit, innovatie, bijzondere kwaliteit en duurzaamheid.

kantoorpand utrecht centraal station hnk huur design inrichting SKEPPEen blik op de diverse mogelijkheden binnen het kantoorgebouw in Utrecht.

HNK Utrecht CS lijkt meer op een galerie dan een traditioneel kantoor

SKEPP dankt de nominatie aan het design van het kantoorpand HNK Utrecht CS, dat ligt aan de Arthur van Schendelstraat. "Het kantoor lijkt meer op een galerie dan op een standaard kantoor," zegt designer Delle Benton over het project, elders op de website van SKEPP. Iedere zone in dit kantoorgebouw heeft iets dat Utrecht typeert, zoals de Dom of citaten van een bekende Utrechter als Henk Westbroek of Dick Bruna.

Lees meer informatie en bekijk meer foto's van HNK Utrecht CS

Bekijk ook andere projecten van SKEPP design+build

Lees ook dit nieuwsbericht: SKEPP design+build ontwikkelt een nieuw concept in Brussel

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure