Positieve ontwikkelingen binnen oVVice Amsterdam en Rotterdam

  • Door Jari Wesselink
  • vrijdag 8 april 2016
  • 10

Drie nieuwe huurders in oVVice Amsterdam

Binnen de oVVice-vestiging in Amsterdam gaan 3 nieuwe partijen kantoorruimte huren. Het gaat om de bedrijven Coppa, Need State One en 24sessions. oVVice Amsterdam is steeds meer betrokken in de 'oVVice-groep', waar ook het kantoor in Arnhem en het kantoor in Rotterdam toe behoren.


gemeenschappelijke ruimte kantoorgebouw amsterdam hogehilwegEen gemeenschappelijk ruimte binnen oVVice Amsterdam.

Nieuwe oVVice-Manager in het kantoor in Amsterdam

De functie van oVVice-Manager in de oVVice-vestiging in Amsterdam aan de Hogehilweg is nu officieel overgenomen door Annalie. De huurders in Amsterdam kunnen in de nabije toekomst meer evenementen en nieuwsbrieven verwachten, met de komst van haar als oVVice-Manager. Daardoor blijven de huurders in oVVice Amsterdam op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Tweede verdieping in Rotterdam wordt ingebouwd

Net als in oVVice Amsterdam zijn er ook wat betreft oVVice Rotterdam mooie ontwikkelingen te melden. Deze maand is namelijk akkoord gegeven voor het inbouwen van de tweede verdieping van het kantoor aan de Marten Meesweg in Rotterdam. "De design+build-tak van SKEPP is hard bezig om deze werkzaamheden af te krijgen voor mei," zegt Kim Buter, oVVice-Manager in Rotterdam.

loungeruimte flexibele werkplekken rotterdam alexander kantoorLoungen en flexwerken behoort tot de mogelijkheden in oVVice Rotterdam.

Nieuwe huurders binnen oVVice Rotterdam in mei op de stoep

In mei zullen de werkzaamheden afgerond moeten worden, omdat dan de nieuwe huurders al op de stoep staan. Deze partijen willen vanaf mei gebruik maken van kantoorruimte in het hippe kantoorgebouw in Rotterdam Alexander. Dus wanneer u op zoek bent naar kantoorruimte in Rotterdam Alexander, neem dan gerust contact op met SKEPP en vraag naar de mogelijkheden.

Lees ook dit nieuwsbericht: Eerste huurdersoverleg in oVVice Arnhem

Download hier ons magazine: Offline

In ons magazine 'Offline' vind je de beste kantoortips, meest toffe kantoorpanden, laatste trends voor je kantoorinrichting en meest unieke bedrijven uit Nederland. Win informatie in, profiteer van de tips en doe inspiratie op!