oVVice Rotterdam verwelkomt Unisun als nieuwe huurder

  • Door Mart de Vos
  • donderdag 8 september 2016

Unisun Energy nieuwe huurder bij oVVice Rotterdam

oVVice heeft in augustus een nieuwe huurder mogen verwelkomen. Het gaat om het bedrijf Unisun Energy. Dit Chinese bedrijf, met een hoofdkantoor in Shanghai, investeert in zonne-energie over de hele wereld.


ovvice rotterdam unisun energy openingEntree van het kantoorpand van oVVice in Rotterdam.

Volgens vice-president Huntang Xudat is Rotterdam bij uitstek de beste locatie voor een nieuw Europees hoofdkantoor. Dit komt door de jonge uitstraling van de stad. De sleutel tot de stad werd in de openingsceremonie overhandigd door wethouder Maarten Struijvenberg.

3e etage opgeleverd bij oVVice Rotterdam

In juni werd de 2e etage van het het pand al opgeleverd en nu was het in augustus de beurt aan de 3e verdieping. Kim Buter, oVVice-Manager, vertelt vol trots: "Deze verdieping is reeds voor een groot gedeelte verhuurd als een kantoorruimte op maat van 250 m2 aan BCOM."

unisun energy opening rotterdam ovviceEen van de stijlvolle ruimten in het pand van oVVice in Rotterdam.

De oVVice-app in de testfase

Appy Things, de ontwikkelaar van de oVVice-app, heeft een testfase aangekondigd. Het streven is om nog dit jaar de applicatie klaar te hebben voor huurders. oVVice is hiervoor een samenwerking gestart met AtoomClub. Met deze app kunnen vergaderruimtes worden gereserveerd in oVVice- en AtoomClub-vestigingen. Appy Things zal samen met een aantal huurders de app gaan testen.

Lees ook dit nieuwsbericht: Mattijs Kaak gaat in gesprek met Aron Reek van oVVice

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure