oVVice gaat partnership aan met cateraar Fresh&Easy voor alle vestigingen

  • Door Jari Wesselink
  • vrijdag 4 december 2015
  • 10

oVVice is een partnership aangegaan met cateraar Fresh&Easy. Na een succesvol eerste jaar in Arnhem gaat Fresh&Easy ook de overige locaties bevoorraden met dagverse lunches.


Fresh&Easy levert gerechten aan vanuit de productiekeuken in Arnhem

Fresh&Easy staat bekend om puur en vooral lekker eten. Vanuit de productiekeuken in de vestiging in Arnhem worden de gerechten meerdere malen per week aangeleverd in Rotterdam. Naast de lunch verzorgen zij ook de koffiebar, de frisdrank en andere lekkernijen.

Bij oVVice in Rotterdam drinkt u de 'lekkerste koffie van Nederland'

De koffiebar binnen de oVVice-vestiging in Rotterdam wordt voorzien van koffie van Peeze. Deze koffie was in de eerste vestiging een doorslaand succes, zodat ook in Rotterdam voor Peeze is gekozen als leverancier van de koffie. Het succes van dit koffielabel werd afgelopen maand bekroond met de prijs ‘lekkerste kop koffie van Nederland’.

De inspirerende omgeving heeft een positieve werking op huurders en personeel

Enkele weken geleden werd het nieuwste pand van oVVice geopend. Op dit moment bruist het van de nieuwe energie. De open en inspirerende omgeving heeft op huurders evenals personeel een positieve werking. Nieuwe huurders weten het kantoorpand aan de Marten Meesweg te vinden, zodat de kantoren gevuld worden.

Download hier ons magazine: Offline

In ons magazine 'Offline' vind je de beste kantoortips, meest toffe kantoorpanden, laatste trends voor je kantoorinrichting en meest unieke bedrijven uit Nederland. Win informatie in, profiteer van de tips en doe inspiratie op!