Originele kroonluchters van het Krasnapolsky in Courtyard Building

  • Door Jari Wesselink
  • vrijdag 4 maart 2016

De kroonluchters in de centrale hal van het kantoorgebouw, genaamd Courtyard Building, zijn afkomstig uit het beroemde Krasnapolsky. De kroonluchters hingen in de wintertuin van het hotel op de Dam in Amsterdam. De design+build-tak van SKEPP heeft de inrichting van Courtyard Building verzorgd en heeft de lampen uit het Krasnapolsky geplaatst.


kroonluchter kantoorgebouw utrecht orteliuslaanDe kroonluchters, die voorheen in het Krasnapolsky hingen.

Krasnapolsky: vijfsterrenhotel met 451 kamers

Het Krasnapolsky is een vijfsterrenhotel, dat in handen is van NH Hotel Group. Het hotel heeft 451 kamers, een congrescentrum, restaurants en een aanlegsteiger voor boten op het Oudezijds Voorburgwal. Het oude interieur van het Krasnapolsky moest plaatsmaken voor een modern interieur, bij de renovatie in 2015. Vandaar dat de kroonluchters verdwenen en nu in de centrale hal van het kantoor Courtyard Building aan de Orteliuslaan in Utrecht hangen.

kroonluchter kantoor utrecht personen welkomsthal Rechts op de foto: de kroonluchters in het kantoor Courtyard Building.

Positieve publiciteit voor SKEPP design+build

Onlangs werd het magazine The Frame weer uitgegeven. Hierin was aandacht voor de design+build-tak van SKEPP. Het kantoor HNK Den Bosch werd hierin uitgelicht. SKEPP verzorgde het design van het kantoorgebouw aan de Europalaan in Den Bosch. 'SKEPP design+build creëerde een flexibele werkplek met een industrieel design, geïnspireerd door de stad Den Bosch', is te lezen in het artikel van The Frame.

kantoorruimte tafels stoel algemene ruimte Den BoschGemeenschappelijke ruimte in de HNK-vestiging in Den Bosch.

SKEPP heeft een levendig, gezellig open 'hart' in de werkruimte van HNK Den Bosch aangebracht. Dit zorgt voor een mix van werk en plezier. In deze dynamische omgeving kunnen ondernemers elkaar ontmoeten, samen koffie drinken en aan het werk gaan. SKEPP is met name trots op het café in de HNK-vestiging. Een plek waar men kan lunchen, maar ook kan netwerken. Naast het ontwerp van de kantoorinrichting van HNK Den Bosch, heeft SKEPP ook veel andere inrichtingen van kantoren ontworpen en gebouwd.

vergaderruimte tafel stoelen televisie kantoorgebouw den bosch lampenEen vergaderruimte in het kantoor te Den Bosch.

Huren in het dynamische kantoorpand in Den Bosch?

Ziet u het zitten om kantoorruimte te huren in Den Bosch? Neem contact op met de vastgoedconsultants van SKEPP of plan direct een rondleiding door HNK Den Bosch. Dan ziet u met eigen ogen het levendige karakter van dit kantoor en of de kantoorruimte voldoet aan uw wensen voor een werklocatie.

Lees ook dit nieuwsbericht: SKEPP design+build realiseert nieuwe huisvesting Ausnutria Hyproca in Zwolle

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure