Online vergaderingen boeken bij AtoomClub

  • Door Jari Wesselink
  • vrijdag 11 december 2015

Nieuw boekingssysteem om vergaderzalen te boeken online!

AtoomClub lanceert een nieuw boekingssysteem om vergaderruimten te reserveren. Members hebben een eigen account, waarmee zij vergaderzalen kunnen boeken. De huurders van AtoomClub kunnen zo boekingen annuleren, aanpassen of inzien. Een overzichtelijke en efficiënte manier!


Andere manieren van vergaderen, zoals staand of bij de openhaard

Bij AtoomClub in Amsterdam en Utrecht kunt u als member vergaderen, zonder daarvoor extra kosten te betalen. De manier van vergaderen bij AtoomClub is anders, dan de traditionele manier van vergaderen. Staand vergaderen, een brainstormsessie bij de openhaard of een een-op-een gesprek in luxe fauteuils behoren tot de mogelijkheden. 

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure