Nieuwe website SKEPP 'live'

  • Door Joost Lansink
  • maandag 7 september 2015

SKEPP presenteert de nieuwe website op maandag 7 september. SKEPP is met de nieuwe website een voorloper in een markt waarin online een steeds belangrijkere positie inneemt. Het nieuwe platform is te vinden op www.skepp.nl.


De nieuwe website van SKEPP is een samensmelting van de drie huidige componenten binnen SKEPP. ‘Ontwerpen en bouwen’ vindt haar aansluiting met de ‘conceptontwikkelingstak’, oftewel onze eigen kantoorformules, waar SKEPP design+build ook nu keihard mee aan de slag is qua inrichting. En tot slot de ‘verhuurtak’, die bezig is met het vullen van kantoorruimte met huurders.

Ontwerpen en bouwen

Op het platform krijgt u een uitstekend beeld van de ontwerp- en bouwtechnieken van SKEPP. Op de inrichten-pagina van de website kunt u de diverse (recente) projecten van SKEPP bekijken. Per project vindt u op de website een quote van een van de medewerkers die nauw betrokken was bij het project. Elk project is voorzien van kwalitatief hoogwaardige foto’s.

Huren en verhuren

De bezoeker vindt dankzij de uitstekende interactiviteit dé kantoorruimte die past bij de eigen wensen en behoeften. Ook verhuurders zullen profijt hebben van de nieuwe website, doordat de kantoren nog beter vindbaar zullen. Ook maakt SKEPP gebruik van een uniek beoordelingssysteem, waardoor de indruk van kantoorruimten nog realistischer zal zijn.

Kantoorbelevingsconcepten

SKEPP heeft enkele eigen formules, ook wel kantoorbelevingsconcepten genoemd. Op de beleven-pagina wordt uitgebreid stil gestaan bij de formules AtoomClub, BounceSpace, oVVice en HNK.

De website is tot stand gekomen door een nauwe samenwerking tussen SKEPP en Brandcube, de ontwikkelaar van de interactieve website. Een intensief proces, dat enkele maanden in beslag nam, heeft geresulteerd in een website met vele mogelijkheden.

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure