Nieuwe oVVice-vestiging in Apeldoorn

  • Door Jari Wesselink
  • maandag 11 juli 2016
  • 10

Groot nieuws: dit najaar een nieuwe vestiging

Vorige week zijn de papieren getekend, waardoor het definitief is: oVVice opent dit najaar een nieuwe vestiging in het centrum van Apeldoorn. oVVice Apeldoorn bevindt zich aan de Roggestraat. "Het mooie pand in het centrum van Apeldoorn zal volkomen gerenoveerd worden in de inmiddels bekende oVVice-stijl", zegt Kim Buter, oVVice-Manager.


nieuwe kantoor ovvice in apeldoorn te huur kantoorruimteDe nieuwe vestiging van oVVice aan de Roggestraat in het centrum van Apeldoorn.

SKEPP design+build al druk met de inrichting van het kantoor

Net als bij de andere oVVice-vestigingen in Arnhem, Rotterdam en Amsterdam zal SKEPP design+build ook de inrichting binnen de nieuwe vestiging verzorgen. "SKEPP design+build is al druk bezig met de realisering van de nieuwe faciliteiten", aldus Buter. De vierde oVVice zal in dit najaar geopend worden.

Eigentijdse kantoorruimte huren binnen een oVVice-vestiging?

Kunt u niet wachten op de nieuwe vestiging van oVVice in Apeldoorn, maar wilt u wel graag een kantoorruimte huren in één van de kantoren van het kantoorbelevingsconcept? Huur dan een moderne kantoorkamer in oVVice Arnhem, een eigentijdse kantoorruimte in Rotterdam of een kantoor aan de Hogehilweg in Amsterdam. Meer informatie over de mogelijkheden? Neem contact op met SKEPP!

nieuwe ovvice vestiging in apeldoorn roggestraat

Download hier ons magazine: Offline

In ons magazine 'Offline' vind je de beste kantoortips, meest toffe kantoorpanden, laatste trends voor je kantoorinrichting en meest unieke bedrijven uit Nederland. Win informatie in, profiteer van de tips en doe inspiratie op!