Mooie ontwikkelingen binnen oVVice-vestigingen in Amsterdam en Rotterdam

  • Door Jari Wesselink
  • woensdag 10 februari 2016

De oVVice-vestigingen in Amsterdam en Rotterdam Alexander zitten in de lift. oVVice Amsterdam is onlangs aangepast aan de typische oVVice-stijl. In de vestiging in Rotterdam wordt hard gewerkt aan de vergader- en evenementenzaal op de vijfde verdieping.


Ook oVVice Amsterdam omgedoopt in de oVVice-stijl

Eind vorig jaar is oVVice Amsterdam verbouwd en officieel omgedoopt in de oVVice-stijl. De styling komt nu veel meer overeen met de vestigingen in Arnhem en Rotterdam. Het Amsterdamse kantoor heeft er nu bijvoorbeeld een ruimer opgezette lunchruimte bijgekregen.

Einde van de verbouwing in de vestiging te Amsterdam is in zicht

De verbouwing in oVVice Amsterdam nadert het einde. "Het is nu nog een kwestie van puntjes op de i zetten, dan zal deze locatie ook te boeken zijn voor vergaderingen en flexwerken," legt oVVice-Manager Kim Buter uit. Met de voltooiing van oVVice Amsterdam zijn de 3 vestigingen volgens de oVVice-stijl ingericht. Volgens Aron Reek, oprichter en bedenker van oVVice, zullen er in de toekomst nog vele oVVice-vestigingen volgen. "Binnen 5 jaar willen we 15 oVVice-vestigingen hebben," zei Reek tegen Vastgoedjournaal.

loungeruimte met banken en werkplek kantoor hogehilweg amsterdam te huur

Op de foto is een deel van het resultaat van de verbouwing in oVVice Amsterdam te zien.

Ruime vergader- en evenmentenzaal in Rotterdam in ontwikkeling

'Studio 5', dat is de naam van de grote vergader- en evenementenzaal binnen oVVice Rotterdam. De ruimte bevindt zich op de 5e etage aan de linkerzijde. De vergader- en evenementenzaal kan gereserveerd worden door partijen van maximaal 250 mensen.

vergaderruimte 8 tot 10 personen marten meesweg kantoor rotterdam

Een andere vergaderruimte binnen oVVice Rotterdam, die geschikt is voor 8 tot 10 personen.

De ruimte is in te delen naar de wensen van de huurder

De ruimte zal beschikken over een geluidsinstallatie en een beamer met scherm. "Daardoor is 'Studio 5' zeer geschikt voor presentaties en workshops van grote partijen," aldus Buter. "Verder zal de ruimte als 'flight-room' te reserveren zijn. Dat houdt in dat we de ruimte kunnen indelen, zoals de huurder het graag hebben wil."

Lees ook dit nieuwsbericht over oVVice: De sociale ruimtes binnen oVVice Rotterdam werpen vruchten af

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure