Mooie deal via SKEPP in het Coengebouw in Amsterdam

  • Door Jari Wesselink
  • woensdag 30 maart 2016

How Company huurt een kantoorruimte van 310 m2 in het Coengebouw in Amsterdam Sloterdijk

Afgelopen maand was een succesvolle maand voor de huren+verhuren-tak van SKEPP. In maart heeft SKEPP een mooie deal gedaan in samenwerking met Vastint. Het bedrijf How Company besloot een kantoorruimte op maat van 310 m2 te huren in het Coengebouw, dat ligt aan de Kabelweg in Amsterdam Sloterdijk.


algemene gemeenschappelijke ruimte kantoor amsterdam sloterdijk lounge lunchEen moderne gemeenschappelijke ruimte in het Coengebouw in Amsterdam.

Samenwerking tussen Vastint en SKEPP werpt vruchten af

Jan-Willem van den Besselaar van Vastint is content met de nieuwe huurder. "We zijn zeer verheugd met wederom een prachtige huurder voor ons Coengebouw." Hij prijst de samenwerking met SKEPP. "Door de intensieve en prettige samenwerking met SKEPP hebben we uiteindelijk de juiste locatie in het Coengebouw gevonden voor How Company. Met name de korte lijnen en het snelle schakelen met SKEPP is zeer prettig. Deze transactie is echt teamwork."

receptiebalie algemene ruimte kantoor sloterdijk kabelweg amsterdam receptionistDe receptiebalie en de receptioniste in het moderne kantoor.

Ook kantoorruimte huren in het Coengebouw te Amsterdam?

Op dit moment zijn er nog enkele units beschikbaar in het Coengebouw aan de Kabelweg in Amsterdam. "Met het huren van How Company is het Coengebouw verder gevuld tot een bezettingsgraad van circa 96%," aldus Van den Besselaar over het kantoorgebouw dat bestaat uit 20.000 m2.

Het Coengebouw: veel services en voorzieningen aanwezig

Wanneer u besluit om kantoorruimte te huren in het Coengebouw, maakt u gebruik van aantrekkelijke services en voorzieningen. De receptionisten zijn bijvoorbeeld bereid om u te ondersteunen bij administratieve diensten. Daarnaast is er high-speed internet beschikbaar en zijn er printservices.

algemene ruimte pantry lunchruimte kantoorpand amsterdam kabelweg sloterdijkPantry en lunchruimte aanwezig in het eigentijdse kantoorpand.

Er is een inpandige Italiaanse Espressobar, waar u terecht kunt voor een heerlijke kop koffie. Daarnaast is er een social hart, een pantry en een restaurant aanwezig. Vergaderen kan in een vergaderruimte en er is er ruimte om uw auto te parkeren.

Kantoorruimte op andere locaties in Amsterdam of Nederland?

Bij SKEPP huurt u ook op een andere locatie in Amsterdam Sloterdijk kantoorruimte. Liever huren op een andere plek in de hoofdstad? Bij SKEPP huurt u kantoorruimte in heel Amsterdam of in kantoren door heel Nederland en buiten de landsgrenzen!

representatief kantoor amsterdam sloterdijk kabelweg kantoorruimte hurenDe buitenzijde van het Coengebouw aan de Kabelweg in Sloterdijk.

How Company: een bedrijf dat zich richt op praktische dienstverlening

Het bedrijf How Company ondersteunt personen, teams en organisaties. Deze ondersteuning moet leiden tot het snel en effectief behalen van doelstellingen. Daarbij houdt How Company zich aan 4 kernwaarden, namelijk eerlijkheid, partnership, verantwoordelijkheid en professionaliteit.

Als praktische dienstverlener op het gebied van organisatieontwikkeling creëert How Company excellence in bedrijven en instellingen. Daarnaast richt het zich er op dat organisaties het maximale potentieel en de maximale kracht ervaren. Bovendien daagt How Company medewerkers uit een stap verder te gaan dan middelmaat en dus het maximale eruit te halen.

kantoorruimte huren amsterdam gemeubileerd bureau bureaustoelenEen kantoorruimte binnen het Coengebouw in Amsterdam.

De lijfspreuk van het bedrijf luidt 'Performance through people' en speelt een rol van betekenis binnen How Company. De ontwikkeling van het eigen team bij zowel persoonlijke als zakelijke wordt gestimuleerd bij partners. Daarbij richt How Company zich op specifieke persoonlijke behoeften van de partners.

Lovende woorden voor de werkwijze van How Company

De kwaliteiten van How Company worden onderstreept door Johan Lindemulder, kantoordirecteur ABN AMRO: "Niet eerder heb ik een training gevolgd, waarin ik een praktische toepassing zo snel heb verworven," zo is te lezen op het digitale thuis van How Company.

Lees ook dit nieuwsbericht: Verhuurteam SKEPP richt zich vol op de Rotterdamse kantorenmarkt

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure