Minidocu | SKEPP op de Provada 2019

  • Door Tess Kuipers
  • vrijdag 7 juni 2019

Gedurende de 15e Provada op dinsdag 4 juni, woensdag 5 juni en donderdag 6 juni stond SKEPP met een eigen stand op het Provada Future in de RAI Amsterdam. Met onder andere een powertalk, rondetafelgesprekken en schermdeelsessies was het programma van SKEPP goed gevuld. Provada is dé jaarlijkse vastgoedbeurs waar een bedrijf als SKEPP niet kan ontbreken. Provada 2019 trok een recordaantal bezoekers, namelijk ruim 26.000 bezoekers. SKEPP blikt terug.


Provada 2019 dag 3 12Dit jaar stond SKEPP voor het eerst met een stand op de Provada. Hal 11, stand 10.

Bekijk de minidocu en krijg binnen enkele minuten een indruk van SKEPP op de Provada 2019

Benieuwd naar hoe SKEPP de Provada 2019 heeft ervaren? Deze minidocu neemt je mee door de 3 dagen Provada.

SKEPP over de 'Office as a Service' trend op de Provada.

De vele hoogtepunten van SKEPP op de Provada

Het gegeven dat SKEPP dit jaar met een eigen stand op de Provada te vinden was, bood de gelegenheid om op verschillende manieren onze visie en/of rol in de vastgoedbranche uit te lichten. Het programma van SKEPP was dan ook goed gevuld gedurende deze dagen. Benieuwd hoe? Lees dan hieronder verder.

PropTech Innovation Debat: Powertalk ‘Office as a Service’

Dinsdag 4 juni schoof Joost Lansink, CEO van SKEPP, aan bij het PropTech Innovation Debat. Gedurende dit debat vertelde hij over 'Office as a Service', een trend die steeds meer zijn intrede doet in de van oorsprong zo traditionele vastgoedwereld. In deze trend staat de gebruiker centraal en deze gebruiker verandert, net als de wereld om ons heen.

De ‘nieuwe’ generaties, de digital natives en de millennials, kiezen voor flexibiliteit, willen zich ontwikkelen en een bijdrage leveren. Zij zijn gewend om dingen op hun eigen manier te doen, zoals vakanties boeken op Booking.com en taxi’s via Uber. Alles moet digitaal!

De ‘nieuwe’ generaties en de kantorenmarkt? De ‘nieuwe’ generaties willen een plek waar ze zich thuisvoelen, boven zichzelf uit kunnen stijgen en hun passie volledig kunnen uitleven. Een plek waar mogelijkheden zijn om te connecten, coworken en concentreren. Oftewel, werken in een werkomgeving die optimaal aansluit bij de eisen en wensen van de werknemer. Dat noemen we Activity Based werken. Een kantoor moet voelen als een tweede thuis.

SKEPP legt de complete customer journey af voor iedereen die een kantoor nodig heeft in Europa, waaronder dus de komende jaren met name de millenials en digital natives. Dit doet SKEPP met de vier producten (Officelisting, Officemanager, Officeplanner en Officekit). Iets dat nieuw is in de voorheen zo traditionele vastgoedwereld.

Provada 2019 dag 1 6Joost Lansink, CEO van SKEPP, vertelt tijdens het PropTech Innovation Debat over de 'Office as a Service' trend.

Rondetafelsessie ‘Hoe ziet de ideale Flexwall voor jouw kantoor eruit?’

Oliver Davina, Head of Officeplanner bij SKEPP, organiseerde tijdens de Provada 2 keer een rondetafelsessie over een nieuw productidee van SKEPP: de SKEPP Flexwall. Wat als een nieuwe huurder in een kantoorruimte de wanden anders wil hebben? Wat als de behoefte binnen een kantoor verandert, maar je vastzit aan de structuur van de omgeving?

Vanwege een toenemend aantal coworkers en de behoefte aan flexibiliteit in kantoren ontwikkelt SKEPP eigen producten die aan deze vraag voldoen. Tijdens de sessie werden 3 concepten gepresenteerd van een flexibele, herplaatsbare en bruikbare wand die bestaat uit modules. Tijdens de sessies waren bedrijven als Merin, Synderella, Scalehub en Offices for you aanwezig.

Provada 2019 dag 3 1Oliver Davina, Head of Officeplanner bij SKEPP, vertelde tijdens de rondetafelgesprekken over de SKEPP Flexwall.

Rondetafelsessie ‘Hospitality, faciliteiten en tech-oplossingen’

Op woensdagmiddag organiseerde SKEPP een rondetafelsessie over ons product Officekit. Tijdens de sessie is Officekit gepresenteerd aan real estate professionals van Cobraspen, IWG, M7 en NSI. Hierbij heeft SKEPP zeer waardevolle inzichten gekregen voor verdere optimalisatie van het product.

SKEPP ontwikkelt haar producten volledig passend binnen de Office as a Service trend. Officekit biedt verhuurders een totaalpakket aan faciliteiten, hospitality en tech-oplossingen om de uitstraling en attractiviteit van het pand te verhogen. Denk hierbij aan een onbeperkt koffie, verse lunch, aanwezigheid van kantoorhero, keyless toegangssysteem, vergadermogelijkheden, schoonmaak (zowel kantoren als algemene ruimtes) en omgevingssensoren.

Dit alles echter met de flexibiliteit, toegankelijkheid en betaalbaarheid die jullie van SKEPP gewend zijn. Hiermee is Officekit uitermate geschikt juist voor satelliet steden waar serviced concepts normaliter lastiger te plaatsen zijn.

Schermdeelsessie Officeplanner

Heb jij een gave kantoorruimte, maar moet hij nog ingericht worden? Onze Officeplanner designers helpen je gratis en vrijblijvend en dan maken we er samen een geschikte werkplek van. Die ook nog gezellig is. Tijdens de Provada konden standbezoekers live meekijken hoe Anneloes Rouwers, onze designer, op afstand een persoonlijk voorstel naar wens uitwerkt met de Officeplanner Designer.

Provada 2019 dag 2 11Onze designer, Anneloes Rouwers, helpt graag bij de inrichting van jouw kantoorruimte.

Netwerkborrel van SKEPP dinsdag 4 juni

Op één van de 3 dagen organiseerde SKEPP een borrel. Genodigden konden hier de eerste dag Provada afsluiten onder het genot van een hapje en een drankje. Een mooie gelegenheid om met verschillende personen uit de branche het gesprek aan te gaan. Deze borrel vond plaats in het PropTech-Café op het Provada Future. SKEPP waardeert de komst van alle aanwezigen, dank daarvoor!

Provada 2019 dag 2 15De netwerkborrel van SKEPP was een groot succes met onze toppers van het Sales team. 

Provada, de grootste vastgoedbeurs van Nederland

De jaarlijkse Provada in RAI Amsterdam is de grootste vastgoedbeurs van Nederland. Elk jaar bezoeken meer dan 25.000 vastgoedprofessionals de Provada voor kennis, inspiratie en om te netwerken. Met in totaal 20.000 m2 aan beursvloer, maar liefst 274 standhouders en een diversiteit aan vertegenwoordigde sectoren van de vastgoedwereld is de Provada niet alleen de grootste, maar ook de beste vakbeurs van Nederland. De Provada wordt ook wel gezien als hét communicatiemiddel in de vastgoedbranche. Niet alleen gedurende de 3 dagen van de beurs zelf, maar het hele jaar!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure