Mattijs Kaak eindigt als 24e in de Top 100 Netwerkers

  • Door Jari Wesselink
  • woensdag 8 juni 2016
  • 10

Bedankt voor het stemmen op Mattijs Kaak!

Onze Mattijs Kaak is als 24e geëindigd in de Top 100 Netwerkers, dat jaarlijks georganiseerd wordt door Vastgoedjournaal. Een verdienstelijke prestatie, wat betekent dat 76 genomineerde mensen minder stemmen hebben vergaard dan Mattijs. SKEPP wil dan ook iedereen die gestemd heeft op Mattijs bedanken voor het uitbrengen van de stem.


skepp mattijs kaak tijdens skepp pitch vastgoedMattijs Kaak als spreker tijdens SKEPP Pitch 2016.

Lesley Bamberger, de nummer één van de Top 100

Lesley Bamberger is CEO van Kroonenberg Groep. Hij mag zich dé netwerker van de vastgoedsector in Nederland noemen. Tegenover Vastgoedjournaal zegt Bamberger dat hij blij is met de waardering en dat hij niet had verwacht dat hij zou winnen.

lesley bamberger ceo winnaar lijst vastgoedjournaal skeppDe winnaar: Lesley Bamberger. (Foto: Quotenet)

Bamberger liet Roel Vollebregt (directievoorzitter AM & directievoorzitter BAM Bouw en Vastgoed) en Phillip Smits (CEO van Blauwhoed Groep) achter zich. Beide heren zijn ook content met een plaats in de top drie.

De complete Top 100 Netwerkers van het Vastgoedjournaal

Lees ook dit nieuwsbericht: Prestigieuze nominatie SKEPP design+build voor WIN Awards '16

Lees ook dit nieuwsbericht: SKEPP ontwikkelt nieuw concept in Brussel

Download hier ons magazine: Offline

In ons magazine 'Offline' vind je de beste kantoortips, meest toffe kantoorpanden, laatste trends voor je kantoorinrichting en meest unieke bedrijven uit Nederland. Win informatie in, profiteer van de tips en doe inspiratie op!