Jurgen Leferink en Loes Kamphuis 10 jaar in dienst bij SKEPP

  • Door Jari Wesselink
  • woensdag 7 september 2016

Jubilarissen verrast met 'SKEPP ontbijt' in Albergen

Op woensdag 7 september werd stilgestaan bij het gegeven dat zowel Jurgen Leferink als Loes Kamphuis 10 jaar werkzaam zijn binnen de design+build-tak van SKEPP. In de Albergse vestiging van SKEPP design+build werd een heus 'SKEPP ontbijt' georganiseerd, om zodoende Jurgen en Loes in het zonnetje te zetten.


jubileum jurgen en loes skepp design build september 2016Jurgen Leferink en Loes Kamphuis gezamenlijk op de foto.

SKEPP hoopt dat Jurgen en Loes nog lang actief blijven bij SKEPP

"Het heugelijke feit is middels een overheerlijk en overvloedig ontbijt gevierd, waarbij de wens is uitgesproken om Jurgen en Loes nog vele jaren binnen SKEPP te behouden", aldus Jacko Lodeweges, collega van Jurgen en Loes bij SKEPP design+build.

Lees ook dit nieuwsbericht: Mart de Vos gaat afstuderen en Anique Loohuis stagelopen bij SKEPP

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure