Het avontuur van een stage bij SKEPP!

  • Door Ramon Fraiquin
  • donderdag 29 oktober 2020

Hi! Ik ben Ramon en marketing stagiair bij SKEPP. Ik ben 22 jaar oud en komt uit Almelo. Momenteel studeer ik commerciële economie aan het Saxion in Enschede. Ik hou van fitness, hardlopen, sneakers en festivals. Benieuwd naar mijn stage bij SKEPP? Lees dan snel verder!


Hoe omschrijf je SKEPP? 

Een internationaal bedrijf met het gevoel van een startup. Zo zou ik SKEPP omschrijven. Bij SKEPP werken young-professionals die als team willen gaan voor het allerbeste. Als stagiair word je met open armen ontvangen in het team waardoor je je eigenlijk nooit een stagiair voelt. Dit maakt het een geweldige stageplek waar je veel kan leren!

Mijn werkzaamheden bij SKEPP? 

Bij SKEPP hou ik me bezig met alles wat betreft (online) marketing. Mijn dag bestaat uit verschillende activiteiten waardoor stagelopen bij SKEPP nooit saai is. Denk aan bloggen, diverse SEO-activiteiten, Social media marketing, conversie optimalisatie en nog veel meer! Daarnaast ondersteun ik (marketing) collega’s in de taken die zij uitvoeren. Kortom, geen één dag is hetzelfde!

Wat leer je bij SKEPP? 

Toen ik begon met deze stage had ik nog niet de kennis van online marketing die ik nu heb. Met de basis ben ik het avontuur bij SKEPP begonnen en al snel bleek dat dat juiste keus was. Ik leer nog elke dag iets nieuws. Van data analyseren tot en met social media marketing, alles komt aan bod. Het prettige aan SKEPP is dat je de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen op meerdere vlakken. Zo heb ik meerdere Google certificaten succesvol af kunnen ronden die mij helpen mijn taken in de praktijk beter uit te kunnen voeren.  

Join jij het team? ✅

SKEPP is op zoek naar stagiaires die houden van een uitdaging! Wil je meer weten over beschikbare vacatures of over stage lopen bij SKEPP? Bekijk dan de website voor beschikbare vacatures of stuur een mail naar besna@skepp.com. Wie weet word jij onze nieuwe stagiair(e) vanaf februari 2021! 

 

 

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure