Gratis advertentie in gloednieuwe SKEPP glossy

  • Door Joost Lansink
  • dinsdag 1 september 2015

Na het succes van de eerste SKEPP glossy genaamd KANTOOR! kan een nieuwe uitgave van dit unieke magazine niet achterblijven. De nieuwe editie verschijnt eind 2015 en wordt groots gepresenteerd op SKEPP pitch 2016.


Om ook relaties mee te laten genieten van alle aandacht die deze uitgave krijgt stelt SKEPP gratis advertentieruimte ter beschikking. Deze is weggelegd voor de meest creatieve advertentie-inzendingen. Wie gaat de uitdaging aan?

Het nieuwe magazine verschijnt in een oplage van maar liefst 5.000 exemplaren en heeft daarmee een groot bereik in de vastgoedsector. Stuur de advertentie vóór 1 oktober naar glossy@skepp.nl. De 5 beste advertenties worden geplaatst.

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure