Gloednieuwe SKEPP glossy gepresenteerd tijdens SKEPP pitch

  • Door Jari Wesselink
  • vrijdag 15 januari 2016

Thema KANTOOR: 'Echte schoonheid zit van binnen'

Tijdens SKEPP pitch op donderdag 14 januari is de SKEPP glossy, met de naam KANTOOR, gepresenteerd. Het thema van de glossy van dit jaar is 'Echte schoonheid zit van binnen'.


SKEPP glossy 2016 KANTOOR

Vastgoedvrouw van het jaar 2015 ontvangt eerste exemplaar

Martine Gründemann van G&S Vastgoed ontving, uit handen van Mattijs Kaak, het eerste exemplaar van de SKEPP glossy 2016. Gründemann werd uitgeroepen tot Vastgoedvrouw van het jaar 2015, tijdens de najaarsbijeenkomst van DWIRE. De jury roemde haar creativiteit, vastberadenheid en resultaatgerichtheid.

Vastgoedvrouw van het jaar Gruendemann

De presentatie van de glossy: één van de hoogtepunten van SKEPP pitch

Voor het vierde jaar op rij werd de SKEPP pitch georganiseerd. Dit jaar was 'de Schoen' in Amsterdam, tegenwoordig bekend als 'Infinity', de locatie voor het evenement. Naast de pitches van vier inspirerende sprekers, was ook de presentatie van de glossy een hoogtepunt. De circa 200 aanwezige mensen ontvingen na de presentatie ook een glossy.

Lees hier meer over SKEPP pitch 2016 in Amsterdam

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure