Eerste huurdersoverleg in oVVice Arnhem

  • Door Jari Wesselink
  • vrijdag 4 maart 2016

Op vrijdag 26 februari vond het allereerste huurdersoverleg van oVVice plaats in Arnhem. Van de 130 huurders waren ruim 20 bedrijven aanwezig bij het overleg aan de Jansbuitensingel. De algemene ervaring van de deelnemers is positief.


Een gesprek waarin belangrijke zaken zijn afgestemd

In oVVice Arnhem werd een open gesprek gevoerd met de huurders. "De insteek van de discussie was het voeren van een constructief gesprek, waarin de huurders hun mening mochten geven," zegt oVVice-Manager Kim Buter. Er zijn legio afspraken gemaakt en er is een aantal punten voorbijgekomen, waar oVVice een nadere blik op gaat werpen.

algemene ruimte entree loungeplekken lunchruimte arnhem kantoorDe gemeenschappelijke ruimte binnen oVVice Arnhem, waar u onder meer kunt lunchen.

Afspraken die helpen om een betere werkomgeving te creëren

"Door de ongedwongen opzet van het overleg en de resultaten die er uiteindelijk in een goede sfeer tot stand zijn gekomen, is de algemene ervaring van de deelnemers positief," aldus Buter. De huurders die niet aanwezig waren krijgen nog een terugkoppeling van het gesprek. Deze huurders kunnen dan ook de afspraken lezen, die iedereen helpen om een betere werkomgeving te creëren.

oVVice Rotterdam hard op weg om het gehele kantoor te vullen

Inmiddels is oVVice Rotterdam, vier maanden na de opening, hard op weg om het gehele kantoorgebouw aan de Marten Meesweg te vullen. Er is de afgelopen twee weken hard gewerkt om een nieuwe etage met kantoorkamers op te leveren. "Deze etage is nu compleet verhuurd en het moment is alweer aangebroken om de volgende etage te gaan verbouwen," licht Buter toe.

algemene gemeenschappelijke ruimte receptie kantoor rotterdamDe entree van de oVVice-vestiging aan de Marten Meesweg in Rotterdam.

Mond-op-mondreclame blijkt een krachtig middel voor het verhuren van kantoorruimte binnen de oVVice-vestiging in Rotterdam. Buter: "We hebben onder de nieuwe huurders veel bedrijven die door onze huidige huurders zijn uitgenodigd om een keer langs te komen. Wederom is duidelijk geworden hoe belangrijk het is om onze huurders constant de best mogelijke service te bieden."

oVVice Rotterdam lid van BusinessClub Prins Alexander

Onlangs is besloten om met oVVice Rotterdam lid te worden van BusinessClub Prins Alexander. Dit uit zich bijvoorbeeld in het hosten van netwerkborrels, lezingen en andere evenementen voor oVVice", aldus Buter.

vergaderruimte acht personen tafel stoelen rotterdam marten meesweg hurenEen eigentijdse vergaderruimte binnen oVVice Rotterdam.

oVVice hoopt meer naamsbekendheid te krijgen in de regio. Niet alleen voor de verhuur van kantoorkamers, maar ook voor vergaderruimte, flexwerkplekken en het boeken van evenementen binnen het kantoorbelevingsconcept. "We proberen voornamelijk om meer voetverkeer te genereren." Naast de vestigingen in Arnhem en Rotterdam, is er ook een oVVice-vestiging in Amsterdam.

Lees ook dit nieuwsbericht over oVVice: Mooie ontwikkelingen binnen oVVice-vestigingen in Amsterdam en Rotterdam

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure