Eerste huurder binnen Atoomclub Amersfoort

  • Door Jari Wesselink
  • vrijdag 8 april 2016
  • 10

Positieve start nieuwe vestiging Atoomclub

Op vrijdag 1 april is de nieuwe vestiging van het kantoorbelevingsconcept Atoomclub geopend aan de Maanlander in Amersfoort. Het kantoorpand ligt op bedrijventerrein Calveen. Het is het derde kantoorgebouw van Atoomclub, na het kantoor in Utrecht aan de Atoomweg en het kantoor in Amsterdam aan de Overschiestraat.


kantoor algemene ruimte amersfoort huren SKEPPSfeerimpressie van een gemeenschappelijke ruimte in Amersfoort.

Eerste huurder binnen de Atoomclub-vestiging in Amersfoort

Atoomclub heeft inmiddels ook de eerste huurder verwelkomt in het nieuwe kantoorgebouw op bedrijventerrein Calveen in Amersfoort. MKB Click Service huurt twee kantoorruimten op de eerste verdieping en is op de dag van de opening, 1 april, begonnen met de werkzaamheden op locatie in Amersfoort.

Ook kantoorruimte huren in dit hippe kantoorconcept?

Dat MKB Click Service is gaan huren in Atoomclub Amersfoort is mede tot stand gekomen door de samenwerking tussen SKEPP en Atoomclub. Zoekt u ook kantoorruimte in Amersfoort? Neem dan contact op met de vastgoedconsultants van SKEPP en bespreek de mogelijkheden binnen dit kantoor in Amersfoort.

kantoorgebouw buitenzijde parkeerruimte maanlander amersfoortDe buitenzijde van de Atoomclub-vestiging in Amersfoort.

MKB Click Service: een internetmarketingbureau dat MKB'ers helpt

Een internetmarketingbureau dat MKB'ers helpt om online succesvol te ondernemen, dat is een bondige omschrijving van het bedrijf MKB Click Service. Het bedrijf streeft ernaar om MKB'ers te helpen meer rendement uit de eigen website te halen. Mede door de specialisten die het bedrijf in huis heeft, kunnen de klanten groeien.

Lees ook dit nieuwsbericht: Atoomclub Amsterdam zoekt twee flexibele ClubManagers

Lees ook dit blog: De valkuilen van thuiswerken! Ben jij representatief?

Download hier ons magazine: Offline

In ons magazine 'Offline' vind je de beste kantoortips, meest toffe kantoorpanden, laatste trends voor je kantoorinrichting en meest unieke bedrijven uit Nederland. Win informatie in, profiteer van de tips en doe inspiratie op!