Een terugblik op 2021

  • Door Zoë Koedam
  • dinsdag 25 januari 2022

De eerste maand van 2022 zit er alweer bijna op. Een mooi moment om terug te blikken op 2021. Wat was het een bewogen, maar prachtig jaar! Helaas konden we ook dit jaar niet om het coronavirus heen. Maar ondanks dat hebben wij fantastische momenten beleefd! We zijn enorm trots op wat wij dit jaar samen hebben bereikt en meegemaakt. In deze blog krijg jij een kijkje achter de schermen bij SKEPP! Lees je mee?


Leuke uitjes

Bij SKEPP is gezelligheid een must. Wij vinden het enorm belangrijk dat alle SKEPPERS zich fijn voelen. Daarnaast delen we onze successen graag met al onze collega’s. Dit doen wij graag door middel van toffe uitjes! Ondanks het coronavirus hebben we toch een paar leuke uitjes gepland in 2021. Natuurlijk vonden deze uitjes alleen plaats in de periodes zonder maatregelen en een lockdown.

✅ Beerpong toernooi

Op 30 september 2021 organiseerde Bent Kuipers een beerpong toernooi! Deelnemers van alle ventures van Entweder sloten aan. Uiteindelijk deden er maar liefst 12 teams mee aan dit toernooi! Wat was het gezellig en iedereen was hartstikke fanatiek. Toch kan er altijd maar één team winnen. Met trots kunnen wij zeggen dat onze Kas Bruinsma en Pim Baars het winnende team waren. Great job guys!

IMG 5031Ondanks corona hebben we vele gezellige activiteiten samen gedaan!

✅ Kerstborrel in de zomer

De kerstborrel in december 2020 kon jammer genoeg niet doorgaan. Maar dat hield ons niet tegen! In de zomer van 2021 planden we daarom onze kerstborrel. Wat fijn dat we, na een lange periode vol maatregelen, eindelijk weer konden borrelen. We hebben er dan ook optimaal gebruik van gemaakt. Er waren lekkere hapjes en drankjes aanwezig en de muziek stond hard aan. Hopelijk kunnen we in 2022 weer vaker genieten van een borrel met ons gezellige team!

✅ Curlen met SKEPP

Om het jaar goed af te sluiten stond er voor de lockdown nog een kerst uitje gepland. Om 12:00u vertrokken wij richting IJsbaan Twente. Hier wachtte een heerlijke lunch op ons. We kwamen natuurlijk niet alleen naar de ijsbaan voor een lunch; we gingen namelijk curlen! Na een korte uitleg werden we in teams verdeeld en mochten we wedstrijdjes gaan spelen. Wie er heeft gewonnen, dat was niet belangrijk. Het was enorm gaaf en gezellig dat wij dit samen konden doen!

Curlen team SKEPPSKEPPERS op de curlingbaan!

Deals, deals en nog meer deals!

Naast een hoop gezelligheid wordt er natuurlijk ook hard gewerkt bij SKEPP. Ons team doet haar best om veel deals te sluiten! Zowel voor kantoorverhuur als kantoorinrichting. Wij zijn enorm trots en dankbaar voor elke deal, groot of klein. We kunnen natuurlijk niet alle deals bespreken. Daarom hebben wij een aantal mooie projecten uitgekozen. Ben je benieuwd? Lees dan gauw verder!

Kantoorverhuur deals in Nederland

Wat was het een topjaar! Ondanks het thuiswerk advies hebben wij in 2021 toch veel kantoren verhuurt. Hoe dat kan? Bedrijven groeien of hebben juist minder ruimte nodig. Komt dit jou bekend voor? Neem dan contact met ons op! Wij staan altijd klaar om jou te helpen bij de zoektocht naar jouw droomkantoor. Wil je weten wat wij voor andere bedrijven hebben betekend? Lees dan snel verder!

Raamplein 1 6699Ben jij op zoek naar een nieuwe kantoorruimte? Wij staan voor je klaar!

✔ Volker Wessels

Volker Wessels nam contact op met SKEPP. Wij beginnen altijd met het in kaart brengen van de wensen en behoeften van onze klant. Wat waren de wensen van Volker Wessels? Een opslagruimte en kantoorruimte. Daarna starten we de zoektocht naar de ideale kantoorruimte en opslag plek. Maar dit doen wij niet alleen. Samen met Flexizone hebben wij de perfecte kantoorruimte en opslagruimte gevonden voor Volker Wessels. Wij zijn enorm dankbaar voor het vertrouwen van onze klant en de samenwerking met Flexizone.

✔ Lybrae

Een goed bereikbaar kantoor, veel ruimte en diverse faciliteiten; dat waren de wensen van Lybrae Nederland. In samenwerking met Merin hebben wij het perfecte kantoor gevonden. Een kantoorruimte van maar liefst 851 m2 in het boetiekkantoor Noordkaap in Eindhoven! Het pand is gemakkelijk te bereiken via de A50 en A2. Nog een voordeel; het kantoorgebouw beschikt over een restaurant, een koffiebar en meerdere vergaderruimtes. De mogelijkheid om één kantoorvloer te huren was een doorslaggevende factor voor Lybrae. Wil jij ook een kantoor huren in dit prachtige pand?


Bekijk de beschikbare kantoorruimtes aan de Anderlechtstraat 15!

Anderlechtstraat 15 LybraeZie jij jezelf al lopen in dit boetiekkantoor in Eindhoven?

✔ Team Rockstars

Team Rockstars bestaat sinds 2015. Dit bedrijf verbindt de beste developers van Nederland. Zij ondersteunen andere bedrijven bij het realiseren van digitale innovaties. Team Rockstars bestaat uit veel collega’s. Een vereiste was daarom een kantoorruimte met een groot oppervlak. Dat is zeker gelukt! Samen met B. Amsterdam hebben wij het ideale kantoor van 300 m2 gevonden voor Team Rockstars. Wij wensen Team Rockstars veel werkplezier in hun nieuwe kantoorruimte!

✔ Jellyfish

Jellyfish is een groot marketing performance bedrijf. Het team bestaat uit meer dan 2.000 digitale experts verdeeld over 40 locaties over de hele wereld. Jellyfish zocht een nieuwe kantoorruimte met veel flexibiliteit. In samenwerking met Knotel hebben wij uiteindelijk een kantoor van 200 m2 gevonden in hartje Amsterdam.

knotel keizers 012 paul starink2Je vindt Jellyfish in het pand aan de Keizergracht 121!

✔ De Spermabank

De European Sperm Bank werd in 2004 opgericht. Dit bedrijf geeft vrouwen en stellen de kans om hun kinderwens te vervullen. De Spermabank hecht veel waarde aan gekwalificeerde begeleiding. Privacy en voldoende ruimte om vrouwen en stellen te ontvangen is daarom enorm belangrijk. De Spermabank was op zoek naar een groot kantoor. Ook dit kantoor van 230 m2 hebben wij samen met Knotel gevonden. Wij hopen dat het team voor een lange tijd prettig werkt op deze prachtige plek!


Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact op!

Kantoorinrichting projecten Nederland

Naast het verhuren van kantoren hebben we veel kantoren mogen inrichten in 2021! Zo mochten wij het kantoor van grote namen, waaronder E. van Wijk, Arjen Lubach, Greater en Landstede, inrichten. Enorm gaaf! Maar ook projecten zoals InIn data, Van Stijn HR Solutions,de levering van de XXL meetingbox en nog véél meer kantoorinrichtingen zijn enorm tof geworden! We zijn enorm dankbaar voor alle klanten die met ons willen samenwerken en ons vertrouwen. We kunnen natuurlijk niet alle projecten bespreken in deze blog. Daarom lichten we een paar toffe kantoorinrichtingen uit!

Greater 1Wil jij jouw kantoor opnieuw inrichten? SKEPP staat voor je klaar!

✅ Greater

Voor Greater was het enorm belangrijk dat een kantoorruimte inspireert. Ook is een gezonde werkomgeving van groot belang. Greater stelt de belangen van de collega’s altijd voor. Daarom is de kantoorinrichting gebaseerd op de behoeften van het team van Greater. Het kantoor is opgedeeld in een kantoortuin, afgesloten vergaderruimtes en afgesloten werkplekken.

In de kantoortuin vind je de Connect zone waar de collega’s lunchen, bijkletsen en ontspannen. Daarnaast bevat de kantoortuin flexplekken en een vergader zone. Zo kan iedereen de hele dag prettig werken en zijn eigen ding doen. Wil je weten hoe dit project eruit ziet? Bekijk de inrichting op onze projectenpagina!

Greater 3Een groene wand zorgt voor meer inspiratie en stimuleert de productiviteit

✅ InIn data

Vanwege een verhuizing zocht InIn data een nieuwe kantoorinrichting. Voor SKEPP was het belangrijk om eerst de wensen en behoeften in kaart te brengen. Zo moest er plek zijn voor vergaderingen en een aantal werkplekken. Welk kantoormeubilair sloot hier het beste bij aan? Dat moest natuurlijk eerst goed bekeken en getest worden! Daarom kwam InIn data op bezoek bij ons kantoor in Almelo. Vervolgens zijn de gewenste meubels besteld en konden wij aan de slag!

IMG 8944Lichte werkplekken en een speels karakter; dat is wat de kantoorinrichting van InIn uitstraalt

✅ Van Stijn HR Solutions

Een flinke groei; hier kreeg ook HR Solutions mee te maken. Het bedrijf en het team werden steeds groter. Je raadt het al; HR Solutions had een nieuwe kantoorruimte en kantoorinrichting nodig. Het kantoor bestaat uit een vergaderzaal, het directeurskantoor en twee grote open ruimtes. Deze ruimtes moesten natuurlijk ook ingericht worden. Veel werkplekken, de mogelijkheid om te vergaderen, privacy en ruimte voor ontspanning stonden centraal. Ben je benieuwd naar het eindresultaat? Check dan snel onze projecten pagina!

HR Solutions werkplek tussen meetingboxen2De gepersonaliseerde meetingboxen zorgen voor privacy en voldoende vergaderruimte

✅ XXL meetingbox

Onze vergaderboxen worden steeds populairder. Vooral binnen flexibele kantoorruimtes is de vraag naar een meetingbox groot. Waarom? Onze boxen zijn een duurzame en flexibele vervanging van vaste wanden. De vergaderboxen zijn eenvoudig in elkaar te zetten en uit elkaar te halen. Zo verplaats je de box gemakkelijk naar de gewenste plek. En ga je verhuizen? Dan verhuist de meetingbox met je mee!

Meetingbox XXL 1Heb jij al een plekje voor een vergaderbox?

 

Nog een voordeel; onze meetingboxen zijn multifunctioneel. Gebruik de box als vergaderruimte, werkplek, brainstormruimte of voor online meetings. Kies de gewenste maat, personaliseer de vergaderbox en you’re good to go! In dit kantoor was er behoefte aan een grote afgesloten ruimte. Daarom hebben zij gekozen voor de meetingbox XXL! Prachtig, vind je niet?

Meetingbox XXL 2Welke meetingbox is jouw favoriet?

Deals in Duitsland

Bij team DACH hebben ze ook zeker niet stilgezeten. De deals dit jaar stonden vaak in het teken van één of meerdere meetingboxen. Waarom? De focus van team DACH is van kantoorverhuur naar Raum-in-Raum expert geswitcht. Gaaf, hè? Naast het verkopen van vergaderboxen, zijn er ook een paar kantoorruimtes ingericht. Ben jij benieuwd hoe deze kantoren eruit zien? Bekijk het hieronder!

✔ Autosecure

Autosecure GmbH biedt betrouwbare en op technologie gebaseerde beveiligingssystemen. Onlangs hadden zij een nieuw kantoor gehuurd. Bij een nieuw kantoor hoort natuurlijk ook een nieuwe inrichting. Daarom nam Autosecure contact op met SKEPP. Waar moest de kantoorinrichting van Autosecure aan voldoen? Ergonomische werkplekken en een inspirerende sociale zone! Daarnaast was er vraag voor een comfortabele wachtruimte voor klanten. Er is natuurlijk met al deze wensen en behoeften rekening gehouden. 

IMG 8746Een comfortabel zitje met fauteuil Floro!

✔ Fast forwork

Flexibiliteit en aanpasbaar kantoormeubilair is erg belangrijk voor Fast Forwork. Dit bedrijf houdt zich namelijk bezig met de implementatie van het New Work concept. Zij vinden het van belang dat er geluisterd wordt naar de wensen en behoeften van het team. Fast Forwork heeft gekozen voor de meetingbox XL. Deze box past qua afmetingen perfect binnen het kantoor en is eenvoudig uit te breiden of te verkleinen. Bekijk de vergaderbox XL bij Fast Forwork op onze projectenpagina!


Wil je meer vergaderboxen bekijken? Ga naar onze webshop!

Hulp nodig? Wij staan voor je klaar!

Dit was de terugblik op 2021. Ook heb je een kijkje achter de schermen gehad bij SKEPP. Er zijn diverse deals besproken en je hebt een paar van onze kantoorinrichtingen gezien. Wil jij jouw kantoor opnieuw inrichten? Verzamel het gewenste meubilair in de webshop en vraag een offerte aan! Heb jij hulp nodig? Ons team staat altijd voor je klaar.


Neem contact op met onze experts!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure