Design+build-tak splitst zich af van moederbedrijf SKEPP; SKEPP neemt Launchdesk over en gaat verder als proptech-bedrijf

  • Door Jari Wesselink
  • vrijdag 30 september 2016

SKEPP design+build splitst zich af van het moederbedrijf SKEPP en gaat als zelfstandig bedrijf verder. SKEPP gaat voor 100% door met het bij elkaar brengen van huurders en verhuurders van kantoorruimten.


SKEPP design+build bouwt afzonderlijk verder aan de toekomst, het huidige management wordt volledig eigenaar van dit onderdeel

Met deze stap kan het bedrijf zich nog meer focussen op het ontwerpen en realiseren van kantoorinrichtingen, kantoorbelevingsconcepten en de meer uitdagende herontwikkelingsopgaven van de kantorenvoorraad in de Benelux.

Vooralsnog zal SKEPP design+build haar huidige naam blijven voeren, in de nabije toekomst zal gekozen worden voor een nieuwe naam en uitstraling. De Koers te Albergen (Twente), de Hogehilweg te Amsterdam Zuidoost en de Amsterdamse Zuidas blijven de locaties van de diverse ontwerp- en bouwafdelingen van SKEPP design+build.

SKEPP neemt Launchdesk over en gaat verder als proptech-bedrijf

SKEPP gaat door vanuit de ambitie om het volledige aanbod aan werkplekken, kantoorkamers en kantoorruimten online te ontsluiten. Dit zal in toenemende mate gebeuren op basis van nieuwe technologie. Ter versnelling van dit proces is met Marieke Schoutsen en Sander Koppelaar, oprichters van Launchdesk, overeenstemming bereikt over de overname van hun bedrijf.

De kantorenmarkt is voor gebruikers van oudsher niet transparant. SKEPP streeft ernaar dit verder te doorbreken door het complete aanbod te voorzien van de beste foto’s, de juiste informatie en prijzen maar ook van plattegronden met daarop het precieze aanbod. Ook het verzorgen van correcte contracten en huurfacturen behoort, met de overname van Launchdesk, tot het dienstenpakket.

Voor meer informatie, neem contact op met:

Mattijs Kaak SKEPP design+build
Tel. 06 14 18 17 84
E-mail: mattijs@skepp.nl

Jari Wesselink SKEPP
Tel. 085 877 05 19
E-mail: jari@skepp.nl

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure