De sociale ruimtes binnen oVVice Rotterdam werpen vruchten af

  • Door Jari Wesselink
  • zaterdag 9 januari 2016
  • 10

Netwerken in de sociale ruimten in oVVice Rotterdam

De oVVice-vestiging in Rotterdam opende eind vorig jaar. Toch is nu al te merken dat verschillende ondernemers netwerken in de daarvoor ingerichte sociale ruimtes aan de Marten Meesweg 8 in Rotterdam. "In de sociale ruimtes is al te zien dat de verschillende bedrijven mooi samen komen, met elkaar in gesprek gaan en ook wat aan elkaars expertises hebben," zegt Kim Buter, manager bij oVVice Rotterdam.


Kantoor Rotterdam oVVice loungeruimte3

Borrels en andere evenementen om meer verbondenheid te creëren

Om er voor te zorgen dat de huurders in het kantoor elkaar beter leren kennen en meer verbonden met elkaar raken, worden regelmatig borrels en andere evenementen georganiseerd. "Dit zorgt voor zowel een prettige als een sociale werkomgeving binnen oVVice," licht Buter toe.

Rotterdam oVVice lunchruimte SKEPP3

Nieuwe huurders: een advocatenkantoor en een opleidingscentrum

Onlangs heeft oVVice nieuwe huurders mogen begroeten aan de Marten Meesweg 8. Onder andere een advocatenkantoor, een opleidingscentrum en een online communicatiebureau besloten om een kantoorruimte te gaan huren bij oVVice. "In samenwerking met het verhuurteam van SKEPP worden steeds meer bedrijven bereikt die een kijkje gaan nemen in ons kantoor," besluit Buter.

Lees ook dit nieuwsbericht: oVVice gaat partnership aan met cateraar Fresh&Easy voor alle vestigingen

Download hier ons magazine: Offline

In ons magazine 'Offline' vind je de beste kantoortips, meest toffe kantoorpanden, laatste trends voor je kantoorinrichting en meest unieke bedrijven uit Nederland. Win informatie in, profiteer van de tips en doe inspiratie op!