De eerste editie van De Gouden SKEPP op 30 juni

  • Door Jari Wesselink
  • dinsdag 24 mei 2016

Nlgroeit verbonden aan De Gouden SKEPP

Begin dit jaar is nlgroeit gelanceerd, een publiek-private samenwerking tussen het Ministerie van Economische Zaken, NLevator en de Kamer van Koophandel. Het doel is om het groeivermogen in het midden- en kleinbedrijf in Nederland te vergroten. Nlgroeit helpt ondernemers bij groeirealisatie. De doelstelling van nlgroeit sluit uitstekend aan bij De Gouden SKEPP, hét podium voor groeiplannen. Vandaar dat nlgroeit verbonden is aan De Gouden SKEPP 2016, dat plaatsvindt op 30 juni in AtoomClub Amersfoort A1 aan de Maanlander 47.


'Groeigoeroe' Kees de Jong geeft zijn visie op groei

Het bestuur van nlgroeit bestaat uit vier mensen, onder wie Kees de Jong. De Jong zal tijdens De Gouden SKEPP zijn visie geven op groei. Hij richtte meerdere snelgroeiende bedrijven op, stond aan de basis van een opleiding voor snelgroeiende ondernemers, was voorzitter van diverse groeiorganisaties en schreef bovendien jarenlang columns over groei in Sprout en het Financieel Dagblad. Daarnaast gaf hij het boek 'Groter Groeien' uit. Als er iemand iets kan vertellen over groei, dan is het De Jong wel. Bovendien is De Jong huurder binnen AtoomClub Amsterdam.

kees de jong nlgroeit aanwezig spreker de gouden skepp groei platformKees de Jong spreekt hier namens nlgroeit. (Foto: nlgroeit)

De Gouden SKEPP richt zich op scale-ups

Wereldwijd, maar zeker ook in Nederland, is er steeds meer aandacht voor start-ups. De Gouden SKEPP richt zich niet alleen op deze start-ups, maar vooral op scale-ups. Dat zijn organisaties die de periode als start-up inmiddels voorbij zijn en doorgroeien naar een miljoenenomzet en daarbij ook werkgelegenheid creëren.

Meld u nu aan voor De Gouden SKEPP!

Bent u benieuwd naar de visie van De Jong en bent u geïnteresseerd in de pitches met groeiplannen? Ziet u het daarnaast zitten om, net als de rest van het publiek, als jury te fungeren en te bepalen wie De Gouden SKEPP 2016 moet winnen? Meld u dan direct aan voor De Gouden SKEPP, hét podium voor groei!

kantoorpand huren amersfoort design build skepp inrichting flexibelDe binnenzijde van Atoomclub Amersfoort A1, de locatie van De Gouden SKEPP 2016.

Heeft u een groeiplan? Kom het pitchen!

SKEPP biedt tijdens De Gouden SKEPP ruimte voor groei. Heeft u een groeiplan en ziet u het zitten om uw plan te pitchen tijdens De Gouden SKEPP? Meld u dan direct aan door een e-mail te sturen naar Jasper Soede (jasper.soede@atoomclub.nl). In de vorm en opzet van deze presentatie laten wij u geheel vrij. De winnaar van De Gouden SKEPP wint €2.500,- om direct te kunnen starten met de uitvoer van het groeiplan.

Meer informatie, aanmelden op pitchen? Klik hier!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure