De 10 best gelezen blogs van 2020

  • Door Wouter Stens
  • maandag 11 januari 2021

SKEPP publiceert jaarlijks honderden blogs over de laatste trends, geweldige kantoorruimtes en andere relevante informatie over het kantoorleven. Door de grote hoeveelheid blogs snappen wij dat je niet alle blogs in 2020 hebt kunnen lezen. Daarom hebben wij naar de statistieken van vorig jaar gekeken en de top 10 best gelezen blogs van 2020 op een rijtje gezet. In 2020 vonden jullie als lezers de volgende blogs het meest interessant:


# 1 | Zoveel vierkante meter kantoorruimte heb je nodig per persoon

Een veelgestelde vraag van klanten is hoeveel vierkante meter kantoorruimte er per persoon nodig is om productief te werken. In dit blog lees je onder andere wat de wettelijke voorschriften zijn voor de hoeveelheid vierkante meter per persoon. Maar we geven in dit blog ook tips over het kiezen van het juist aantal vierkante meter kantoorruimte. Met de SKEPP calculator bereken je eenvoudig het aantal vierkante meter dat het best bij jou past.


Lees nu hoeveel vierkante meter kantoorruimte jij nodig hebt!

 

Hoeveelheid vierkante meter kantoor uitrekenen

Het optimaal inrichten van jouw kantoorruimte doe je met de SKEPP calculator.

# 2 | De 25 beste kantoorgrappen volgens SKEPP

Wil je eens jouw collega’s het stuipen op het lijf jagen? Dan moet je dit blog echt lezen! Met de 25 beste kantoorgrappen volgens SKEPP doe je genoeg inspiratie op voor jouw volgende hilarische moment op kantoor. In dit blog vind je meerdere kantoorgrappen in verschillende categorieën. Grote kans dat de perfecte grap om jouw collega’s in de maling te nemen er tussenstaat! Wij stellen ons alleen niet aansprakelijk bij een eventuele degradatie als gevolg van de grap ;)


Doe inspiratie op voor jouw volgende grap op kantoor!

 

Beste kantoorgrappen volgens SKEPP

Gaan jouw collega’s deze grap waarderen?

# 3 | Welke maatregelen moet je treffen op kantoor door het coronavirus?

In 2020 was het coronavirus de grootste ontwikkeling, dat was niet anders in het kantoorleven. Door de gevolgen van het coronavirus moesten veel bedrijven de inrichting van het kantoor aanpassen. Maar ook andere elementen zoals het thuiswerken, hygiëne en sociale afstand worden besproken in dit blog. Dit informatieve blog over alle maatregelen op kantoor is zeker het lezen waard, vooral omdat we in de toekomst weer rustig naar het kantoor gaan. Speel nu in op de veranderingen en pas jouw kantoorinrichting aan!


Lees nu over de maatregelen op kantoor door het coronavirus!

 

Maatregelen tegen corona op kantoor

Individuele werkplekken creëren op kantoor is een goede maatregel.

# 4 | De belastingvoordelen voor thuiswerkers

Het thuiswerken is iets wat we in 2020 veel hebben gedaan. Door de gevolgen van het coronavirus moesten bedrijven op zoek naar een geschikte oplossing voor de vele thuiswerkers. Het is mogelijk om de werknemer belastingvrij een bedrag uit te keren of om materiaal ter beschikking te stellen. In dit blog wordt uitgelegd wat de mogelijkheden voor werkgevers zijn! Ook lees je over de beste invulling van de belastingvoordelen; het financieren van thuiswerkplekken. Benieuwd geworden? Klik dan op onderstaande knop!


Klik hier om de belastingvoordelen voor thuiswerkers te lezen!

 

Belastingvoordelen van thuiswerkers

Werkgevers kunnen belastingvrij thuiswerkplekken realiseren voor het gehele team.

# 5 | 1,5 meter werkplekken volgens de NEN-spec

Nog een ander gevolg van het coronavirus voor de kantoorinrichting; het realiseren van 1,5 meter werkplekken. De NEN heeft in 2020 speciaal een NEN-spec met ergonomische oplossingen opgesteld voor de oppervlakte en kantoorinrichting om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. In dit blog lees je over de NEN-spec en hoe jij ervoor kunt zorgen dat jouw kantoor aan deze normering voldoet. Lees de blog dus snel!


Lees nu over de specificaties van de NEN spec!

 

1,5 meter werkplekken volgens de NEN

Realiseer samen met SKEPP 1,5 meter werkplekken op kantoor.

# 6 | Handige tips voor het inrichten van een klein kantoor

Hoe kun je een klein kantoor nou stijlvol en functioneel inrichten? Dat lees je allemaal in dit nieuwe blog. Het inrichten van een klein kantoor is heel erg anders dan het inrichten van een groot kantoor. Met de Officeplanner tool van SKEPP richt jij eenvoudig jouw kantoorruimte functioneel en stijlvol in met het SKEPP meubilair. Wil je weten hoe jij jouw kleine kantoor of thuiswerkplek optimaal inricht? Lees dan de volgende blog!


Lees dé tips voor het inrichten van een klein kantoor!

 

Het optimaal inrichten van jouw kleine kantoor

Met Officeplanner richt jij jouw kleine kantoorruimte sfeervol en optimaal in.

# 7 | Zo realiseer jij een sfeervolle kantoorinrichting

Ontbreekt er sfeer en gezelligheid aan jouw kantoorinrichting? Dan is dit blog geschikt voor jou! In dit blog lees je over de elementen die belangrijk zijn om jouw kantoorruimte sfeervol in te richten. Door het lezen van dit blog realiseer je je dat sfeervol maken van de kantoorinrichting helemaal niet zo moeilijk is. Benieuwd geworden? Lees dan snel de volgende blog!


Realiseer nu jouw sfeervolle kantoorinrichting!

 

Sfeervol inrichten van de kantoorruimte

Het sfeervol inrichten is helemaal niet zo moeilijk!

# 8 | Hoe bepaal ik de juiste hoogte voor mijn bureau?

Een optimale zithouding voorkomt lichamelijke klachten zoals nek-, schouder- en rugklachten. De hoogte van het bureau draagt bij aan een optimale zithouding. Stel je voor dat je 8 uur een verkeerde zithouding aanhoudt. In dit blog lees je over de gevolgen bij een te hoog bureau en een te laag bureau. Ook ga je lezen over hoe jij jouw bureau optimaal instelt. Lees dus gauw verder!


Stel nu jouw bureau goed in!

 

Juiste bureauhoogte instellen

Een juist ingesteld bureau voorkomt lichamelijke klachten.

# 9 | Het 1,5 meter kantoor

Een groot gevolg van het coronavirus voor het kantoorleven is de inrichting van het kantoor zelf. De kantoorinrichting moet veranderen naar een 1,5 meter kantoor. Momenteel zijn we veel aan het thuiswerken, maar er komt een tijd dat we weer rustig naar kantoor mogen. Hiervoor is de realisatie van het 1,5 meter kantoor enorm belangrijk. Speel nu alvast in op de veranderingen en verander jouw kantoorinrichting!


Maak van jouw kantoor een 1,5 meter kantoor!

 

1,5 meter kantoor realiseren met SKEPP

Met de quickscan realiseer jij eenvoudig het 1,5 meter kantoor.

# 10 | Kleurgebruik in de kantoorinrichting

Kleurgebruik en daglicht hebben een positief effect op ons humeur en productiviteit. In dit blog ga je lezen over het belang van kleurgebruik. Ook ga je lezen hoe jij kleur moet gebruiken in jouw kantoorinrichting. Klanten die over de vloer komen, krijgen gelijk een warm gevoel bij een kantoor met veel kleurgebruik. Meer weten over kleurgebruik in de kantoorinrichting? Lees dan snel verder!


Kom meer te weten over kleurgebruik op kantoor!

 

Kleurgebruik in de kantoorinrichting

Kleurgebruik en daglicht op kantoor hebben meerdere positieve effecten.

Lees er op los!

Dit waren de 10 best gelezen blogs van 2020. In 2020 hebben we nog veel meer blogs geschreven die zeker het lezen waard zijn! Ook in 2021 gaan we vrolijk verder met bloggen over de leukste onderwerpen op het gebied van kantoorruimten, de laatste trends en nog veel meer. Blijf de blogpagina van SKEPP dus goed in de gaten houden in 2021! Nog niet uitgelezen? Neem dan snel een kijkje naar onze blogpagina!


Lees nu de laatste blogs!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure