Bouwteam SKEPP aangevuld met nieuw elan bij realisatie HNK Arena

  • Door Jari Wesselink
  • woensdag 2 november 2016

SKEPP design+build begint aan de bouw van 13e HNK

In opdracht van NSI begint SKEPP design+build alweer aan de 13e HNK-vestiging in Nederland. Dit kantoorpand wordt de HNK Amsterdam Arena genoemd en ligt aan de Burgemeester Stramanweg 102-108 in Amsterdam Zuidoost. Voor de realisatie van de HNK Amsterdam Arena wordt wederom samengewerkt met een aantal vaste bouwpartners, zoals HLE Bouw, WM Installaties en Romex.


design+build-tak SKEPP voor HNK Amsterdam Arena realisatie bouwteamHet bouwteam poseert voor de locatie waar HNK Amsterdam Arena gerealiseerd wordt.

Vertrouwd bouwteam aangevuld met nieuw elan

Het vertrouwde bouwteam is aangevuld met nieuw elan voor de realisatie van de HNK Amsterdam Arena. Namens SKEPP nemen Evelien Koekkoek, Anton van Bethray en David Tol de honneurs waar. "Evelien is al wat langer werkzaam bij SKEPP, maar dit is haar eerste grote HNK-project. Anton en David zijn nieuw bij het bouwteam en vallen met dit grote project meteen met de neus in de boter", zegt Mattijs Kaak van SKEPP design+build.

Lees ook dit nieuwsbericht: SKEPP blijft informeren over afgesplitste design+build-tak tot 12 januari

Lees ook de eerste editie van de rubriek 'SKEPP Community': de digitale opslagtool Quiver

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure