Bezettingsgraad binnen AtoomClub Amersfoort A1 al 30%

  • Door Jari Wesselink
  • vrijdag 1 juli 2016

Al 7 huurders binnen AtoomClub Amersfoort A1

De officiële opening van de derde AtoomClub-vestiging vond plaats tijdens De Gouden SKEPP op 30 juni van dit jaar. Toch is inmiddels al 30% van het kantoorgebouw aan de Maanlander in Amersfoort verhuurd. Er zijn tot op heden 7 bedrijven die de nieuwe AtoomClub in Amersfoort hebben gekozen als vestigingslocatie.


huren bij atoomclub amersfoort a1 kantoorruimte SKEPPArjan Kuilman van AtoomClub (links) tekent een huurovereenkomst, voorafgaand aan De Gouden SKEPP.

Van Aetsveld en Cmotions de nieuwste huurders bij AtoomClub

De bedrijven Van Aetsveld en Cmotions besloten het meest recent om kantoorruimte te huren in AtoomClub Amersfoort A1. De huurcontracten zijn getekend tijdens De Gouden SKEPP. De andere 5 bedrijven die huren in de nieuwste vestiging van het kantoorbelevingsconcept zijn: BAM Video productie, Het Virtuele Regelhuis, Paintbar, MKB Clicks, PCOS Solutions, TDMC en Triggre.

evenement de gouden skepp 30 juni 2016 atoomclub amersfoort a1Het publiek luistert aandachtig naar één van de pitches tijdens De Gouden SKEPP en tevens de opening van AtoomClub Amersfoort A1.

Doelgroep AtoomClub: bedrijven die 7 á 13 werkplekken zoeken

AtoomClub is een geschikt kantoorconcept voor het midden- en kleinbedrijf. Bedrijven die 7 tot en met 13 werkplekken zoeken zijn ideaal voor AtoomClub. "We zijn niet voor de eenpitters", omschrijft Arjan Kuilman van AtoomClub het tegenover Vastgoedjournaal. Binnen AtoomClub is het niet mogelijk om flexwerkplekken te huren, de beschikbaarheid bestaat uit vaste werkplekken en kantoorruimte. U huurt al vanaf €250,- per maand kantoorruimte in Amersfoort aan de Maanlander.

kantoorruimte te huur amersfoort maanlander loungeruimte begane grondEen loungehoek op de begane grond van de nieuwste AtoomClub-vestiging.

Eerste twee vestigingen van AtoomClub bijna geheel bezet

Aan de Atoomweg in Utrecht en aan de Overschiestraat in Amsterdam, daar zijn de 2 andere vestigingen van AtoomClub gevestigd. De bezettingsgraad van AtoomClub in Utrecht en Amsterdam is hoog. In Utrecht is alles verhuurd, in Amsterdam is de bezettingsgraad 90%. Met 3 vestigingen houdt het nog niet op voor AtoomClub. "Wij willen een landelijke dekking, we ambiëren om binnen 2 jaar naar 8 locaties uit te breiden", aldus Kuilman. De focus naar nieuwe locaties ligt onder meer op panden in Eindhoven, Enschede en Breda.

Lees dit nieuwsbericht over De Gouden SKEPP en tevens de opening van AtoomClub Amersfoort A1: Aimforthemoon gebruikt prijzengeld De Gouden SKEPP voor challenge

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure