AtoomClub Amsterdam zoekt twee flexibele ClubManagers

  • Door Jari Wesselink
  • woensdag 10 februari 2016

AtoomClub zoekt 2 flexibele ClubManagers voor de vestiging aan de Overschiestraat in Amsterdam. Zoek je een dynamische baan? Wil je graag het gezicht zijn van een tof kantoorgebouw? En wil je graag jouw commerciële en creatieve vaardigheden uiten? Zeg jij op al deze vragen 'ja'? Dan is dit jouw kans op een droombaan!


Twee tot drie dagen aanspreekpunt van AtoomClub

Het is de bedoeling dat je 2-3 dagen per week beschikbaar bent om voor het kantoorconcept te werken. Je zorgt dat huurders zich welkom voelen op kantoor. Facilitair, communicatief én commercieel zul je het aanspreekpunt zijn van deze locatie. Kortweg: je bent verantwoordelijk voor het 'reilen en zeilen' rondom AtoomClub Amsterdam. De huidige ClubManager van AtoomClub Amsterdam zal 'doorschuiven' naar een nieuw te openen AtoomClub-vestiging, waarover later meer informatie zal volgen.

hippe loungeruimte binnen kantoorgebouw aan overschiestraat amsterdam

De hippe loungeruimte op de begane grond van het kantoorpand.

De functie-eisen voor een ClubManager binnen AtoomClub

Je hebt kennis van facility management; hebt minimaal 3 jaar werkervaring als hostess of in de horeca; bent woonachtig in de omgeving van Amsterdam; past je makkelijk aan de diverse bedrijfsculturen van huurders aan; beheerst MS Office goed; hebt kennis van de exploitatie van vastgoed-/kantoorconcepten en bent in het bezit van een BHV-cursus (of bereid om te volgen) en minimaal 1 referentie.

ingerichte lunchruimte binnen kantoorpand aan overschiestraat in Amsterdam

De lunchruimte binnen de AtoomClub-vestiging in Amsterdam.

Interesse? Neem contact op en wordt de nieuwe ClubManager!

Meer informatie over de werkzaamheden, functie-eisen of persoonlijke eigenschappen die belangrijk zijn? Bezoek de website van AtoomClub en neem contact op!

Lees ook dit nieuwsbericht over AtoomClub: Nieuw lunchconcept bij AtoomClub

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure