Anique Loohuis stagiaire en Mart de Vos afstudeerder bij SKEPP

  • Door Jari Wesselink
  • donderdag 8 september 2016

Nieuwe gezichten bij SKEPP huren+verhuren

Vanaf september is het team van SKEPP huren+verhuren wederom uitgebreid. Anique Loohuis zal de komende 6 maanden aan de slag gaan als stagiaire Junior Broker, terwijl Mart de Vos als afstudeerder Marketing & Communicatie de komende tijd aan SKEPP is verbonden. Zowel Anique als Mart volgt de opleiding Commerciële Economie aan Saxion Enschede. Anique woont in Oldenzaal, Mart is woonachtig in Weerselo.


mart de vos anique loohuis stage afstuderen SKEPP huren verhurenMart de Vos en Anique Loohuis proosten op de afstudeer- en stageperiode bij SKEPP.

Lees ook dit nieuwsbericht: Jurgen Leferink en Loes Kamphuis 10 jaar in dienst bij SKEPP

Lees ook dit nieuwsbericht: SKEPP wederom deelnemer aan Zuidas Run

Lees ook dit nieuwsbericht: Kas Bruinsma versterkt het huren+verhuren-team van SKEPP

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure