Aimforthemoon gebruikt prijzengeld De Gouden SKEPP voor challenge

  • Door Jari Wesselink
  • vrijdag 1 juli 2016

Meeste stemmen voor Aimforthemoon Experience

Aimforthemoon Experience kroonde zich donderdag 30 juni tot de eerste winnaar van De Gouden SKEPP in AtoomClub Amersfoort A1. De pitch van oprichters Margriet Buseman en Laura van Dijk kreeg de meeste stemmen van het publiek. Aimforthemoon Experience liet hiermee 7 andere bedrijven onder zich en ontving het beeld van De Gouden SKEPP en het bijbehorende geldbedrag van €2.500,-. Met dit bedrag organiseert Aimforthemoon Experience een challenge.


buseman van dijk pitch de gouden skepp opening atoomclub amersfoortLaura van Dijk (met microfoon) en Margriet Buseman tijdens de pitch.

Aimforthemoon Experience wil Nederland ondernemender maken

Het prijzengeld besteedt Aimforthemoon Experience aan een missie om Nederland ondernemender te maken. Er worden 1.000 personen - dit kunnen ondernemers, originele denkers en corporate innovators zijn - persoonlijk benaderd met de vraag of ze een idee willen delen. De personen sturen het idee naar een ander, met de vraag om het idee te verrijken. Daarna is er nog een iteratie en wordt het idee terug gestuurd aan Aimforthemoon Experience. "Zodoende is het idee 3 keer verrijkt, want de beste ideeën ontstaan immers nooit in isolatie", licht Buseman toe.

Challenge in de aanloop naar het Moonshot event in oktober

De 10 mooiste en/of innovatiefste ideeën uit deze challenge worden geselecteerd. De mensen met deze ideeën worden uitgenodigd op het Moonshot event, dat georganiseerd wordt door Aimforthemoon Experience. "De challenge is in aanloop naar dit evenement, dat onder voorbehoud op 5 oktober in Amsterdam zal zijn", aldus Buseman. De eerste editie van het Moonshot event was in de Hutspot in Amsterdam.

de gouden skepp 2016 prijzen stemmingDe bezoekers kregen allemaal één muntje, om zodoende te stemmen op de beste pitch. In de koker van Aimforthemoon Experience belandden de meeste munten.

Buseman had niet verwacht De Gouden SKEPP te winnen

Dat Aimforthemoon Experience zich winnaar van De Gouden SKEPP 2016 mag noemen, kwam als een complete verrassing voor Buseman en Van Dijk. "We hadden totaal niet verwacht dat we zouden winnen, maar dat maakt het juist heel erg leuk", zegt Buseman. De medeoprichter van Aimforthemoon Experience legt uit waarom beide dames besloten om te pitchen tijdens De Gouden SKEPP: "We dachten dat als we er gaan staan om te pitchen met een goed verhaal, dan heb je een stok achter de deur. Dan moet je het idee tot uiting brengen."

winnaar van evenement opening atoomclub amersfoort de gouden skeppLaura van Dijk (links) en Margriet Buseman (rechts) met de prijzen van De Gouden SKEPP.

Aimforthemoon Experience enthousiast over De Gouden SKEPP

Over De Gouden SKEPP 2016 is Buseman zeer te spreken. "De Gouden SKEPP vond ik helemaal tof. Het was super goed geregeld. De opzet was heel simpel en dat maakt het juist heel mooi. De catering en de locatie van AtoomClub waren goed en bovendien is het leuk dat er een nieuwe locatie geopend wordt tijdens het evenement."

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure