Uitgelicht: de digitale receptie

  • Door Linda Kroon
  • donderdag 2 juli 2020

Door het coronavirus is er vraag naar flexibiliteit in de huidige kantorenmarkt. Officekit is daardoor in het leven geroepen, waaronder de digitale receptie. SKEPP biedt verschillende innovatieve en smart kantooroplossingen aan. Deze oplossingen en faciliteiten zijn niet alleen waardeverhogend voor jou als verhuurder, maar ook nog eens interessant voor huurders. Dankzij de digitale receptie voeg je waarde toe aan het kantoorpand. Wil je meer weten over de slimme receptiezuil en de voordelen hiervan? Lees dan snel verder. 


Wat is een digitale receptie? 

Waar voorheen bezoek zich moest melden bij een receptionist(e), is dat tegenwoordig anders met de digitale receptie. Zoals de naam al verklapt is de receptionist(e) niet meer aanwezig om je te ontvangen, maar staat de receptiezuil klaar voor het bezoek. Wanneer het bezoek arriveert, kunnen zij via de digitale receptie eenvoudig en direct contact leggen met de juiste persoon of afdeling. De desbetreffende persoon ontvangt een oproep via de telefoon.

Via een melding hoor je dat het bezoek is gearriveerd met het verzoek om te bevestigen dat je de melding hebt ontvangen en hebt geaccordeerd. De bevestiging wordt teruggekoppeld naar jouw bezoek, waarna zij horen dat ze plaats mogen nemen in de wachtruimte en binnen enkele minuten worden opgehaald voor de afspraak. Handig, nietwaar? 

Receptiezuil SKEPP OfficekitHeb jij al een plekje vrij gemaakt voor de receptiezuil?

Wat zijn de voordelen van de digitale receptie voor jou als verhuurder?

Aangezien de receptiezuil een whitelabel product is, kun je het afstemmen met de look and feel van jouw bestaande situatie. Wil je de zuil voorzien van persoonlijke branding? Dan behoort dat tot de mogelijkheden. Een ander voordeel van de digitale receptie is dat de Officekit producten kunnen worden geïnstalleerd zonder bouwkundige- en installatietechnische ingrepen.

De receptiezuil is een plug and play system. Daarnaast is het aannemen van een receptionist(e) niet meer noodzakelijk aangezien de digitale receptie het werk kan overnemen. Tot slot is het plaatsen van een receptiezuil waardeverhogend, zowel voor het kantoorpand als voor huurders. 

De digitale receptie kent veel voordelen voor jou als verhuurder!

Wat zijn de specificaties van de digitale receptie?

De digitale receptie vraagt niet veel ruimte in de entree. Met een omvang van 145 x 40 x 49 cm (h x b x d) is hij toepasbaar in elke ruimte. De receptiezuil is gemaakt van staal en is gepoedercoat, dit zorgt voor een strakke uitstraling. De zuil weegt circa 40 kilo. Met een aansluiting aan de achterzijde kan je de digitale receptie eenvoudig aansluiten op stroom. Wil je hem personaliseren, zodat hij goed past bij de uitstraling van het bedrijfspand? Dan kan dat middels bestickering onder het scherm. Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze experts. 

Digitale receptie OfficekitDankzij het strakke design past de digitale receptie goed in elk kantoorpand.

Hoe voeg je bedrijven en personen toe aan de digitale receptie?

Heb je de digitale receptie in een bedrijfsverzamelpand staan? Dan is het toevoegen van huurders van diverse ondernemingen heel eenvoudig. Je kan de onderneming toevoegen onder het kopje bedrijfsgegevens. Vervolgens kan je kiezen per onderneming welke contactpersonen of afdelingen je wilt toevoegen. Pas de bedrijfsgegevens aan en voeg werkplekgebruikers toe aan het bedrijf.

Per medewerker kan je kiezen of hij of zij op de digitale receptie vermeld moet staan door de optie ‘Vermelden op Officekit receptiezuil’ aan te vinken en op te slaan. Vervolgens koppel je het telefoonnummer aan de desbetreffende persoon. Wil je liever geen personen, maar afdelingen benoemen? Dat kan! Vervang dan de werkplekgebruiker voor de naam van de afdeling met het nummer van de gewenste afdeling. Kortom, jij hebt de touwtjes in handen! 

Coronaproof kantoor met de digitale receptie

Door het coronavirus moet het kantoor worden aangepast. Om niet alleen geld te besparen, maar ook coronaproof te werken kies je voor de digitale receptie. Op deze manier heb je een contactpunt minder, waardoor je de veiligheid beter kan waarborgen in het pand. Combineer de receptiezuil met de desinfectiezuil om het besmettingsgevaar te reduceren. Zo kan je bezoek zich veilig melden en kan de afspraak op 1,5 meter afstand volgen. Een bijkomend voordeel is dat het onnodig heen en weer geloop voorkomt én dat kantoorpersoneel kan doorwerken, totdat het bezoek gearriveerd is. 

Kantorenpand entreeDe receptiezuil ondersteunt het coronaproof kantoor.

Wil je de digitale receptie uitbreiden met andere smart kantooroplossingen?

Dat kan! De naam Officekit is ontstaan als verzamelnaam van de de diensten van SKEPP. Officekit staat bekend om de technologische kantooroplossingen welke voordelen bieden voor huurders en verhuurders. Wil jij je onderscheiden als verhuurder op de kantorenmarkt? Dan is dat een mooie kans om aan de slag te gaan met Officekit producten.

Je voegt als verhuurder waarde toe aan de kantoorruimte en als huurder profiteer je van de flexibiliteit van Officekit producten. Andere populaire producten van Officekit zijn: de smart lock, booking display en payment display. Welke smart kantooroplossingen voeg jij toe aan het kantoorpand? 

Get to work met de digitale receptie!

Ga aan de slag met de receptiezuil voor meer flexibiliteit en voeg waarde toe aan het kantoor. Het biedt veel voordelen voor jou als verhuurder, maar zorg je voor gebruiksgemak richting de huurder. Nieuwsgierig geworden of wil je meer weten over de receptiezuil? Neem dan contact op met onze kantoorexperts. Zij vertellen je graag meer over de digitale receptie!


Contact

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure