Alle gadgets die in jouw kantoorruimte te vinden moeten zijn

  • Door Demi Boswinkel
  • vrijdag 24 januari 2020

Tegenwoordig zijn er verschillende gadgets in een kantoorruimte te vinden. Bij een gadget denk je natuurlijk gelijk aan een printer of een whiteboard, maar er zijn meer handige gadgets voor de kantoorruimte dan je denkt. Wij vertellen je meer over de gadgets die niet mogen missen in jouw kantoorruimte!


Bespaar jij samen met je collega’s een heel bos?

De standaard gadget die gegarandeerd in elke kantoorruimte te vinden is, is de printer. Gemiddeld printen wij Nederlanders namelijk 9 pagina’s per persoon per dag, wat uitgerekend per jaar neerkomt op 0,24 boom per werknemer per jaar. Daarom stappen steeds meer werkgevers over op werken in de Cloud. Hierdoor kunnen alle werknemers bij alle bestanden die ze nodig hebben en wordt er minder geprint in de kantoorruimte. Dit is niet alleen handig voor de werknemers, maar ook nog eens beter voor het milieu.

Elk jaar printen we per werknemer 0,24 boom aan papier.

Mocht je nog meer papier willen besparen, maar schrijf je wel graag je to-do lijst van de dag op papier? Kies dan voor een uitwisbaar notitieboekje! Deze notitieboekjes zien er hetzelfde uit als een normaal notitieboek. Alleen bevatten ze geen papier, maar uitwisbare pagina’s, welke vergelijkbaar zijn met een miniatuur whiteboard. Op deze manier kun je niet alleen gemakkelijk fouten herstellen, maar ben je ook nog eens duurzaam bezig, omdat je geen papier meer verspilt!

photo 1494599948593 3dafe8338d71Schrijf jij graag je to-do lijst van de dag op papier? Kies dan voor een uitwisbaar notitieboek!

De nieuwste hits in de kantoorruimte

Als je met meerdere collega’s in een kantoorruimte werkt, kan je soms last hebben van omgevingslawaai. Zo kan die ene collega een luidruchtig toetsenbord hebben of maakt de verwarming continue lawaai. Bovendien kan je, juist als het wel een keer stil is in de kantoorruimte, sneller afgeleid raken. Daarom mag een draadloze box niet ontbreken in de kantoorruimte.

photo 1546381061 99b2865ed38cDoor te kiezen voor een audiobox in de kantoorruimte, geniet je altijd van de leukste muziek.

Met een gadget als een audiobox van bijvoorbeeld Sonos, kun je draadloos muziek afspelen of de radio opzetten. Bovendien is het boxje makkelijk te verplaatsen en bijvoorbeeld mee te nemen naar de vrijmibo. Stem alleen wel even met je collega’s af welk radiostation het wordt. Onze oplossing? Geef elke collega een uur per dag om zijn of haar muziek te draaien, misschien ontdek je dan wel wat nieuwe hits!

Creëer positieve energie in de kantoorruimte

Bel jij veel met klanten of collega’s en gebruik je hiervoor je mobiele telefoon? Niets is vervelender dan een lege telefoon, juist op het moment dat die belangrijke klant zou bellen. Zorg er daarom voor dat je een oplader op kantoor hebt liggen. Maak het jezelf dus gemakkelijk en kies voor een gadget als een draadloze oplader te kiezen, waarbij je alleen maar je telefoon op de lader hoeft te leggen en hij automatisch oplaadt. Bovendien is een draadloze oplader te gebruiken bij alle merken telefoon, zolang je telefoon er maar geschikt voor is. Je collega’s zullen blij met je zijn!

Nooit meer koude koffie op kantoor

Ook een technische gadget die noodzakelijk is in elke kantoorruimte, is de koffiemok verwarmer. De meeste mensen op kantoor nuttigen elke dag sowieso 1 kop koffie of thee en geef toe, koude koffie of thee is niet erg smakelijk. Met een koffiemok verwarmer is dat gelukkig verleden tijd. Je hoeft alleen maar je mok op de houder te plaatsen, waarna deze ervoor zorgt dat je drankje op de ideale temperatuur blijft.

koffie goedGeniet altijd van een hete kop koffie met een koffiemok verwarmer!

Transformeer jouw kantoorpand met behulp van gadgets

Naast gadgets voor de kantoorruimte, zijn er ook gadgets die je toe kunt passen in je kantoorpand. Deze gadgets kunnen verschillende voordelen toevoegen aan je kantoorpand, maar bieden ook dat stapje extra voor zowel je werknemers als je klanten. Door meer efficiëntie in te voeren in je kantoorpand met behulp van handige gadgets, verhoog je niet alleen het werkcomfort, maar verlaag je ook nog eens de personeelskosten.

Zo kun je bij de voordeur al beginnen door te kiezen voor een smart lock. Een smart lock is een digitaal slot, welke geopend kan worden met je mobiele telefoon via bluetooth. Bovendien past het smart lock in elke mogelijke cilinder, waardoor elk kantoorpand uitgerust kan worden met deze gadget. Je werknemers krijgen gemakkelijk toegang tot de smart locks met behulp van de speciale app van SKEPP.

Staat de digitale receptie straks in jouw kantoorruimte?

Naast de smart locks kun je ook kiezen voor de digitale receptie. Deze receptie kun je plaatsen in je ontvangstruimte, waarna je gasten zich aan kunnen melden. Zodra zij zich aanmelden, krijg jij een melding op kantoor dat je gasten gearriveerd zijn en kun je doorgeven wanneer je eraan komt. Hierdoor hoef je geen hulp van een receptionist in te schakelen.

Officekit zuilen 7 1Je gasten melden zich gemakkelijk aan bij de digitale receptie.

Als je klanten er eindelijk zijn en je een belangrijke presentatie of privé-overleg moet houden, doe je dit natuurlijk  het liefst in een vergaderruimte. Natuurlijk moet deze wel beschikbaar zijn. SKEPP heeft daar de oplossing voor ontwikkeld, namelijk een booking display. Met deze gadget zie je wanneer de vergaderruimte vrij is en maak en beheer je gemakkelijk een reservering. Zo kom je nooit voor een dichte deur (of bezette vergaderruimte) te staan. 

11 officeplanner meest flexibele kantoorinrichting

Vind jouw nieuwe gadgets voor je kantoorruimte!

Enkele van deze handige gadgets vind je in de webshop van SKEPP, zoals de smart lock, de digitale receptie en het booking display. Wij helpen je namelijk niet alleen met het vinden van kantoorruimte, maar ondersteunen je ook bij het inrichten van je nieuwe of bestaande kantoorruimte. Daarvoor hebben wij niet alleen een breed aanbod kantoormeubilair, maar hebben wij ook speciale producten en gadgets ontwikkeld. Neem eens een kijkje in onze webshop en kies de juiste gadgets voor jouw kantoorruimte!


Neem contact op!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure