Flexplekken ongekend populair

  • Door Joost Lansink
  • maandag 17 november 2014

Flexibele werkplekken met een huurtermijn die maandelijks is op te zeggen, zijn momenteel niet aan te slepen. Door een aantrekkende economie en door een stijgend aantal zzp'ers, freelancers, starters en creatieve&innoverende ondernemers is de vraag naar flexibele werkplekken vele malen hoger dan het aanbod.


Vooral in Almere, Amsterdam, Assen, Den Haag, Enschede, Haarlem, Gouda, Rotterdam en Utrecht is het tekort aan dit type werkplekken groot. Huib Boissevain (directeur van Annexum) zegt hierover het volgende; 'In de vastgoedsector zit men nog steeds vast aan huurcontracten van vijf jaar met daarbij opties voor nog eens vijf jaar. Maar de tijden veranderen, welk bedrijf weet tegenwoordig nog hoeveel werknemers het over vijf jaar zal hebben?'

Twee jaar geleden begon Boissevain met zijn eigen flexibele kantoorconcept genaamd FlexOffiZ. Waar het met zes vestigingen begon zijn het er nu reeds 22 door heel Nederland. De verwachting is dat FlexOffiZ binnen nu en twee jaar de 50e vestiging haar deuren zal openen. Wat er zo bijzonder is aan het concept? 'Ons onderscheidend vermogen ligt in het aanbieden van een goed Nederlands kantoor zonder poespas. Netjes, snel internet, goed gemeubilaird en dit tegen een voordelige all-in prijs die ligt tussen de €200,- en €400,- per maand op toplocaties' aldus Boissevain.

Lees hier het hele artikel in de Telegraaf.

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure