Welk thuiswerk bureau past bij mij?

  • Door Ramon Fraiquin
  • vrijdag 30 oktober 2020

Plotseling moest je het kantoor inruilen voor een thuiswerkplek. Velen gingen van een ergonomisch bureau naar een keukentafel. Maar hoe effectief werk jij nou eigenlijk aan een eettafel? Op korte termijn lijkt het prima, maar nu we steeds langer thuiswerken is het toch belangrijk om ook thuis ergonomisch te werken aan een goed bureau. In deze blog lees je welk thuiswerk bureau geschikt is voor jou!


Waarom een goed bureau voor thuiswerken? ✅

Een goed bureau zorgt ervoor dat jij ergonomisch aan de slag kan vanuit huis. Maar, wat is ergonomisch thuiswerken? Goede vraag! Ergonomisch werken houdt in dat er wordt gewerkt in een goede lichaamshouding, zonder overbelasting van het lichaam. Werk je langdurig in een verkeerde houding? Dan kunnen er klachten ontstaan en werk je niet efficiënt. Met een ergonomisch bureau van SKEPP werk jij klachtenvrij vanuit huis!

Kies het liefst een bureau die eenvoudig in hoogte verstelbaar is, zodat je naast zittend ook staand kan werken. Staand werken zorgt voor een betere doorbloeding van het lichaam. Maar ook kan zuurstof zich beter verplaatsen in het lichaam wat zorgt meer focus en creativiteit! Precies wat je nodig hebt als je thuiswerkt.

Nu we steeds langer thuiswerken is een ergonomisch bureau essentieel

Het schoonhouden van je bureau is ook van groot belang. Een opgeruimd en schoon bureau werkt veel efficiënter dan een rommelige keukentafel. Behandel je thuiswerk bureau daarom alsof je op kantoor bent. Tip: ruim je bureau aan het einde van je thuiswerkdag op. ’s Ochtends begin je de dag gelijk goed aan een opgeruimd bureau.

Vierpoot bureau voor de semi thuiswerker ✅

Werk jij gedeeltelijk thuis en wil je een bureau met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding? Een vierpoot bureau van SKEPP is de ideale oplossing voor jou. Een vierpoot bureau met verstelbare poten zorgt voor een klachtenvrije thuiswerkplek. Wel zo prettig tijdens je kantooruren vanuit huis.

Kies voor een stijlvol bureau voor je thuiswerkplek. Het minimalistische design ontzorgt jou niet alleen van een fijne werkplek, het zorgt ook voor een fraaie inrichting van je nieuwe thuiskantoor. Wil je een stoerdere uitvoering? Dan past hij perfect thuis in jouw industriële inrichting. Het eiken bureaublad is in verschillende formaten verkrijgbaar, dus passend in iedere ruimte.

SKEPP vierpoot bureau Dit vierpoot bureau past perfect in een industriële inrichting

 

De poten van dit bureau zijn te verstellen in hoogte door middel van een inbussleutel. Stel de hoogte aan de hand van je lengte in. Zo werk je ergonomisch verantwoord en kun je urenlang productief aan de slag. Benieuwd voor welke hoogte je moet kiezen? Lees het in deze blog, hier

Handmatig slinger zit-sta bureau ✅

Ben jij al bekend met de voordelen van staand werken? Een steeds meer opkomende trend is staand werken. Door regelmatig te wisselen tussen zittend en staand werken zorg je voor betere doorbloeding en daarmee ook verhoging van zowel productiviteit als creativiteit! Het haalt je uit de sleur van urenlang in dezelfde positie zitten. Al overtuigd van de voordelen? Probeer het zelf met een zit-sta bureau van SKEPP. Het zal je verrassend goed bevallen!

De handmatige zit-sta bureaus van SKEPP zijn uitgerust met een slinger waarmee de hoogte elk moment eenvoudig in te stellen is. Hierdoor wissel je van hoogte wanneer jij dat wilt zonder enige moeite. Met een paar slagen veranderd jouw zit-bureau in een ergonomisch sta bureau. Beter voor de doorbloeding van je lichaam en vernieuwde concentratie! Bye bye middagdip! 

handmatig zit sta bureau van SKEPPMet de slinger stel je de hoogte eenvoudig in en train je ook meteen je arm spieren

Elektrisch zit-sta bureau

Op zoek naar nog meer gemak? Dan zijn de elektrische zit-sta bureaus wat voor jou! Met één druk op de knop verandert jouw zit bureau binnen enkele seconden in een staande variant. De elektrische zit-sta bureaus van SKEPP zijn uitgerust met een handig bedieningspaneel voor verschillende standen. Switchen tussen je ideale zit en stahoogte is nog nooit zo makkelijk geweest!

Veel kantoorpersoneel krijgt na verloop van tijd last van rugklachten. Dit komt door het langdurig zitten in dezelfde houding. Het menselijk lichaam is niet gebouwd om uren achter elkaar in dezelfde houding te zitten. Je wervelkolom heeft een natuurlijke houding als je staat. Door af te wisselen in staand en zittend werken voorkom je rugklachten. Wees ook op je thuiswerkplek bewust van ergonomisch werken en denk aan je gezondheid! Het elektrische zit-sta bureau is daarvoor een goede oplossing. Voor jou, maar ook voor je werkgever!

elektrisch zit sta bureauDoor middel van een elektromotor wissel je van werkhoogte op ieder gewenst moment

 

De elektrische zit-sta bureaus zijn in verschillende formaten verkrijgbaar. Hoe groot of klein je thuiswerkplek ook is, er zal altijd een passende optie voor je zijn. Ook is er de keuze uit verschillende soorten bureaubladen en framekleuren. Kies bijvoorbeeld voor een rustiek eiken bureaublad met een aluminium frame. De bureaus van SKEPP zijn volledig naar eigen smaak samen te stellen.

Met een elektrisch zit-sta bureau voorkom je rugklachten

Maak het jezelf makkelijk met een thuiswerk set

Wij begrijpen dat het maken van de juiste keuze voor thuiswerk meubilair lastig kan zijn. Maak het niet te moeilijk voor jezelf en kies voor een thuiswerkset van SKEPP. Met deze thuiswerkset sla je twee vliegen in één klap. Er is keuze uit verschillende combinaties die het beste aansluiten aan jouw wensen. Zo kun je kiezen uit een basic of comfort samenstelling. Wat je ook kiest, elke thuiswerkset is ergonomisch verantwoord en zal zorgen voor een productieve thuiswerkplek. Ps. wist je dat onze thuiswerkplekken voldoen aan de arboregels? Wel zo veilig!

Werken veel collega’s thuis? SKEPP ontzorgt!

Zie jij zo’n thuiswerkset wel zitten? Deel je enthousiasme met je collega’s! In deze bijzondere tijd van het coronavirus werken veel bedrijven langdurig vanuit huis. Het werken aan de keukentafel wordt naar verloop van tijd als onprettig ervaren en heeft negatieve effecten op de productiviteit van de werknemer en de fysieke klachten nemen toe. Los het probleem op door de aanschaf van een thuiswerkplek.

SKEPP kan een totaaloplossing bieden voor bedrijven. Totale ontzorging van A tot Z met een thuiswerkset voor alle thuiswerkers van het bedrijf. SKEPP neemt hiermee jouw werk uit handen en regelt alles van bestellen tot montage en levering op locatie. Laat het personeel zelf de thuiswerksets bestellen via een gepersonaliseerde mini-shop en wij zorgen voor één gezamenlijke factuur voor de werkgever. Enthousiast geworden over deze oplossing? Bekijk de mogelijkheden of neem contact op voor advies op maat. 

mini webshopAlle werknemers kunnen zelf een keuze maken in je eigen mini-webshop


Thuiswerkplek nodig? Bekijk het hier!

Al een keuze kunnen maken?

Kies je zelf voor een elektrisch zit-sta bureau of sla je als bedrijf de handen in één om iedereen te voorzien van een thuiswerkplek? Wat je keuze ook mag zijn, SKEPP helpt graag. Heb je speciale wensen? Dan denken we graag hierin mee. Ga voor ergonomie bij thuiswerken en kies een bijpassend thuiswerk bureau. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op en wij helpen je graag met het vinden van jouw thuiswerk meubilair! 


Hulp nodig? Wij helpen graag!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure