Trakteer jouw kantoorinrichting op hoogwaardig materiaal

  • Door Marlin Bos
  • donderdag 27 september 2018
  • 10

Kantoormeubelen van goede kwaliteit zijn tegenwoordig onmisbaar in een hedendaagse kantoorinrichting. Het ziet er goed uit in jouw kantoorpand, komt jouw uitstraling ten goede en levert op de termijn geld op. Ben je benieuwd naar alle voordelen van kwalitatief hoogstaand kantoormeubilair? Lees dan snel verder!


02 huren of financial leasen

7 voordelen van kwalitatief hoogstaand kantoormeubilair in jouw kantoorinrichting

Heb je wel eens nagedacht over het materiaalgebruik in jouw kantoorpand? Hoogwaardige materialen geven jouw kantoorruimte een behoorlijke boost. Met een kantoorinrichting die bulkt van de hoogstaande materialen, trakteer jij jezelf op flink wat voordelen. Wij zetten er 7 op een rij die je echt niet mag missen.

Een kwalitatief hoogstaande kantoorinrichting brengt veel voordelen met zich mee!

1. Jouw kantoorinrichting is niet kapot te krijgen

Met een kantoorinrichting van hoogwaardige materialen is de kans veel kleiner dat er binnen no-time al iets kapot gaat in jouw kantoorpand. Als je het wel eens hebt meegemaakt om binnen een half jaar alweer toe te zijn aan de volgende bureaustoel, weet je hoe vervelend dat is.

Met kwalitatief goede kantoormeubelen heb je dat probleem nooit meer. Nu moeten we natuurlijk nooit ‘nooit’ zeggen, maar het is een feit dat kwalitatief hoogstaand kantoormeubilair in verhouding veel langer mee gaat dan andere kantoormeubelen. Uiteindelijk bespaar je dus tijd en geld met kantoormeubelen van hoge kwaliteit. Bovendien belast je het milieu iets minder zwaar wanneer je de juiste keuzes maakt.

2. Je bespaart geld met een degelijke kantoorinrichting

Kwalitatief hoogstaand kantoormeubilair gaat normaal gesproken veel langer mee dan kantoormeubelen van iets minder hoge kwaliteit. Vaak betaal je per kantoorinrichting wel wat meer geld, maar deze extra kosten haal je er met gemak weer uit! Goede kantoormeubelen hoeven namelijk lang niet zo snel vervangen te worden, dus in plaats van drie jaar kun je misschien wel vijf of zelfs tien jaar met jouw kantoorinrichting.

Bovendien heeft kwalitatief hoogstaand kantoormeubilair minder vaak en minder veel onderhoud nodig dan reguliere kantoormeubelen. Bouten en schroeven zitten beter vast, je kunt gerust een paar keer een bureau in en uit elkaar halen en het geheel kan tegen heel wat stootjes.

Theophile de Bockstraat 37 6579Een kwalitatief hoogstaande kantoorinrichting gaat veel langer mee!

3. Een kantoorinrichting met kwalitatief hoogstaand kantoormeubilair is duurzaam

Tegenwoordig wordt het steeds belangrijker om een duurzame kantoorinrichting te hebben. Dit wil echter niet zeggen dat hoogwaardig en duurzaam hetzelfde is, maar er zit best wat overlap in die begrippen. Het is dus goed te doen om twee vliegen in een klap te slaan: een duurzame kantoorinrichting van hoogwaardig kantoormeubilair.

De overlap zit hem in het feit dat kwalitatief hoogwaardige materialen langer gebruikt kunnen worden en minder vaak aangeschaft hoeven te worden. Hierdoor is het ook niet nodig om heel veel materiaal te produceren en een lage productie is goed voor het milieu. Een ander raakvlak is dat veel natuurlijke materialen van zichzelf al erg sterk zijn. Ook dit zijn duurzame materialen die gebruikt kunnen worden voor kwalitatief hoogstaand kantoormeubilair. Wij vinden het nu al een goed idee om duurzaam en kwalitatief hoogstaand te combineren, jij ook?

4. Kantoormeubilair van kwaliteit zorgt voor een goed imago

Ieder bedrijf wil een goed imago. Er zijn ontzettend veel acties te ondernemen om een goed imago op te bouwen, maar er steekt wat efficiëntie betreft een actie met kop en schouders bovenuit: de aankoop van goed kantoormeubilair. Dit hoef je alleen maar goed uit te kiezen, daarna doet de kantoorinrichting het werk voor jou. Iedere klant of bezoeker die jouw kantoorpand binnenloopt zal onder de indruk zijn van jouw kantoorinrichting. Mooie materialen hebben nu eenmaal een goede uitstraling, dus met kwalitatief hoogwaardige kantoormeubelen zit het met jouw imago wel goed!

Markt 14 6218Een kantoorinrichting van hoogstaande kwaliteit staat niet alleen professioneel. het werkt ook nog eens een stuk fijner aan een ergonomische werkplek.

5. Kwaliteit in jouw kantoorpand is gezond

Wanneer je materialen van hoge kwaliteit gebruikt in jouw kantoorruimte, zorg je goed voor jouw werknemers. Bij hoogwaardige materialen is vaak meer rekening gehouden met het welzijn van de producenten én het welzijn van jouw werknemers. Een gezonde kantoorinrichting is wat ons betreft echt een pré. Bij hoogwaardige kantoormeubelen die de gezondheid ten goede komen, kun je bijvoorbeeld denken aan ergonomisch kantoormeubilair.

Een ergonomische kantoorinrichting heeft een paar flinke voordelen. Ten eerste zijn werknemers door ergonomische kantoormeubelen minder vermoeid na hun werkdag. Ten tweede neem je met zo’n kantoorinrichting als vanzelf de juiste houding aan. Ten derde is de sfeer op kantoor een stuk beter met zoveel uitgeruste, vrolijke mensen op de werkvloer!


Ergonomie met Officeplanner

6. Een kwalitatief hoogstaande inrichting van het kantoor inspireert en maakt creatief

Wist je dat je met een kantoorinrichting mensen kunt inspireren? De juiste kantoorinrichting maakt werknemers creatiever, ze krijgen een boost van hun omgeving. Dit gaat niet alleen om de looks van jouw kantoorinrichting, ook de feels zijn hierin erg belangrijk. Want wat zit nu lekkerder dan een stoel van goed materiaal? Precies, daar kan niet zoveel aan tippen wat ons betreft.

Die kwalitatief hoogstaande spullen hoeven van ons absoluut niet beperkt te worden tot de kantoorkamers zelf, er zijn meer kantoorruimtes te bedenken waar goed meubilair van pas kan komen. Wat te denken van de ruimtes waar je juist wat ontspanning zoekt, zoals de pantry, het loungegedeelte of het dakterras.

Kraanspoor 50 5991In deze 'booths' kun jij rustig aan het werk of een overleg houden.

7. Een morele boost door goede kantoormeubelen

Werknemers kunnen zo nu en dan wel een morele boost gebruiken. Vlak na de vakantie, na het weekend of gewoon zonder aanleiding, een morele boost op zijn tijd is nooit verkeerd. Kantoormeubelen hebben directe invloed op de sfeer in het kantoorpand. Met hoogwaardig kantoormeubilair is iedereen in de kantoorunit waarschijnlijk iets vrolijker. Dit heeft meer dan 1 oorzaak.

Zo is een kwalitatief hoogstaande kantoorinrichting beter voor de gezondheid van jouw werknemers, omdat dit soort kantoormeubelen vaak sturen naar een meer ergonomische houding. Naast dit fysieke voordeel is er een ander groot voordeel. Een mooie kantoorinrichting maakt werknemers trots op hun werkplek. Ze zullen dus met plezier jouw kantoorruimte in komen om te werken. Kwalitatief hoogstaande kantoormeubelen leveren dus alleen maar voordelen op, zeker op de lange termijn!

Ben jij al op zoek naar kwalitatief hoogstaand kantoormeubilair?

Voor iedere kantoorinrichting is tegenwoordig goed kantoormeubilair te krijgen, passend in de stijl waar jij naar op zoek bent. In de SKEPP Officeplanner worden alleen maar kwalitatief hoogstaande producten gebruikt, zodat jij zo lang mogelijk kunt genieten van die mooie kantoorinrichting. Als jij kwaliteit in jouw kantoorinrichting onmisbaar vindt, is de SKEPP Officeplanner echt iets voor jou!

07 zoek kantoormeubilair profiteer officeplanner

Kan ik je ergens mee helpen?

Kim
Vastgoedconsultant


Waarom SKEPP?

  • Geen verplichtingen
  • Binnen 1 uur antwoord
  • Klantenbeoordeling 9.2/10

Download hier ons magazine: Offline

In ons magazine 'Offline' vind je de beste kantoortips, meest toffe kantoorpanden, laatste trends voor je kantoorinrichting en meest unieke bedrijven uit Nederland. Win informatie in, profiteer van de tips en doe inspiratie op!