Maak kennis met de bySKEPP bureaustoel: Lugano

  • Door Floris Roelfsema
  • donderdag 10 juni 2021

Maak kennis met onze eigen bySKEPP productlijn. Onze eerste toevoeging? Bureaustoel Lugano! Waarom kiezen tussen ergonomie, tof design en budget als dat niet nodig is? Zoek jij nieuw kantoormeubilair wat net even anders is dan de rest? Dan zijn de producten uit de bySKEPP lijn perfect voor jouw kantoorinrichting. In deze blog lees je over onze eerste eigen bureaustoel!


Design is voor iedereen

Je kent het vast wel; ; je hebt tof kantoormeubilair gevonden, maar van het prijskaartje word je niet vrolijk. Dat is bij onze eigen meubellijn verleden tijd. Dankzij de bySKEPP productlijn haal jij design én ergonomie naar jouw kantoor tegen een vriendelijke prijs. Design, ergonomie én kwaliteit staan voorop in onze meubellijn. Wij gaan voor de beste prijs- kwaliteitverhouding. Mooi meegenomen toch? Zo maken wij een toffe kantoorinrichting voor iedereen toegankelijk.

Get the looks met bureaustoel Lugano

De bySKEPP bureaustoel Lugano kenmerkt zich door een tof design. De strakke vormgeving maakt de bureaustoel geschikt voor elk (thuis)kantoor. De wieltjes, het stevige onderstel, de comfortabele zitting, de ergonomische 3D armleggers en de mesh rugleuning zijn uitgevoerd in het zwart. De zwarte uitvoering zorgt voor een mooi geheel en blendt in elk kantoor. Maak je kantoor af met de ergonomische bureaustoel Lugano!

Lugana 11Het zwarte, toffe design zorgt ervoor dat bureaustoel Lugano geschikt is voor elke kantoorinrichting.

Work like a boss met bySKEPP bureaustoel Lugano

Zo comfortabel en luxe is de bySKEPP bureaustoel Lugano! Dankzij de strakke vormgeving en vele instelmogelijkheden kom jij jouw werkdag probleemloos en in stijl door. Lichamelijke klachten zijn verleden tijd wanneer je kiest voor bureaustoel Lugano. Dankzij de verstelbare rugleuning, zitting én 3D armleggers profiteer je van maximale ondersteuning voor een optimale zithouding.

combinatie details copyMaak gebruik van de vele instelmogelijkheden.

Stel de bureaustoel in naar wens

De Lugano bureaustoel kent veel instelmogelijkheden waardoor hij perfect zal aansluiten op jouw lichaam. De zitting biedt veel comfort en is 6 cm verstelbaar. Dankzij het synchroon kantelmechaniek is ook de zwarte mesh rugleuning verstelbaar. Dit betekent dat de rugleuning met jouw houding meebeweegt. Het is goed voor je rugwervels om af en toe eens helemaal achterover te leunen op bureaustoel Lugano. Ook de verstelbare lendensteun biedt veel comfort voor je onderrug. Deze voorkomt namelijk dat je onderuitgezakt gaat zitten. Het is dus van groot belang dat je de bureaustoel goed instelt!

Ook de armleggers van bureaustoel Lugano zijn verstelbaar. De ergonomische 3D armleggers zorgen voor ondersteuning van de armen. Schuif ze naar voren of achteren, verstel ze in hoogte en draai ze naar binnen en buiten. De armleggers zorgen ervoor dat je een ontspannen houding aanneemt. Ze voorkomen zowel nek- en schouderklachten als pijn in de pols. Daarnaast is de Lugano natuurlijk ook gewoon in hoogte verstelbaar door middel van een gaslift. Wil je meer weten over het instellen van jouw bureaustoel en de ideale zithouding? Lees dan deze blog.

Bureaustoel zoe bureaustoelErvaar optimaal zitcomfort met bureaustoel Lugano!

Zo houden we de bureaustoel betaalbaar

Het geheim achter het betaalbare design zullen wij verklappen! Om het comfort, de verstelmogelijkheden en het design aan te bieden tegen een vriendelijke prijs komt door het (N)EN 1335 certificaat. Bureaustoel Lugano voldoet namelijk aan de hele lijst met eisen, maar heeft alleen het officiële certificaat niet. Jouw voordeel? Betaalbaar design! Als dat niet als muziek in de oren klinkt.

Staat bureaustoel Lugano binnenkort aan jouw bureau?

Ben jij al overtuigd om de bySKEPP bureaustoel aan te schaffen? De strakke vormgeving, stevige materialen en ergonomische eigenschappen mogen niet ontbreken op jouw werkplek. Stel bureaustoel Lugano in naar jouw lichaamsafmetingen en werk probleemloos. Daarnaast is de bureaustoel gunstig geprijsd! Bekijk de bySKEPP bureaustoel Lugano in onze webshop!


Shop nu!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure