Kantoorinrichting in Eindhoven

  • Door Marlin Bos
  • dinsdag 15 januari 2019
  • 10

Een kantoorpand met inspirerende kantoorinrichting in de Lichtstad, klinkt dat als echt iets voor jou? We hebben het hier trouwens niet over Parijs, maar over onze eigen Lichtstad! Eindhoven it is. De stad van Philips, PSV en heel veel prachtige kantoorruimtes. Van klassiek tot hightech en van industrieel tot groen, in Eindhoven is altijd wel een kantoorinrichting te vinden die naadloos aansluit op jouw ambities. Wij lichten er vier kantoorinrichtingen in Eindhoven uit, kijk je mee?


01 persoonlijke kantoorinrichting binnen week locatie

4 kantoorinrichtingen in Eindhoven die je gezien moet hebben

Eindhoven heeft natuurlijk veel meer te bieden dan Philips en PSV. In deze stad zijn namelijk veel inspirerende kantoorpanden met dito kantoorinrichting te vinden die jou wel eens aan zouden kunnen spreken. Hieronder hebben we een hotlist met een paar hele bijzondere kantoorinrichtingen samengesteld.

Kantoorruimte huren Eindhoven Airport, Flight Forum 840

Het Flight Forum ligt, de naam doet het al vermoeden, bij Eindhoven Airport. Wat betreft uitvalswegen hoef je hier dus niet te klagen, zelfs de vliegverbindingen zijn perfect. Eenmaal binnen zul je je verbazen over de artistieke kantoorinrichting. Door de sfeervolle kantoorinrichting is er een huiselijke sfeer gecreëerd. Modebewuste kleurencombinaties, inspirerende accessoires en warm licht beschrijven dit kantoorpand perfect. Neem eens een kijkje en sta versteld!

flight forum kantoorruimte eindhovenModebewuste kleurencombinaties zorgen voor een rustige werkomgeving.

Kantoorruimte huren Eindhoven Centrum, Lichttoren 32

Heb je niet zoveel zin in vliegtuigen langs jouw raam? Dan is het Lichttoren 32 kantoorpand een alternatief voor jou. In het centrum van Eindhoven vind je dit monumentale kantoorpand. Dat Eindhoven en Philips altijd met elkaar verbonden zijn, is te merken aan dit kantoorpand. Het is namelijk een oude gloeilampenfabriek van, jawel, Philips! De kantoorruimte is voorzien van een industriële kantoorinrichting. Deze combinatie is behoorlijk succesvol, want wat ziet het er mooi uit!

lichtoren 32 creatieve kantoorruimte eindhoven centrumDe lichttoren beschikt over een uitzicht van de gehele stad.

Kantoorruimte huren Eindhoven Centrum, Emmasingel 33

In deze kantoorunit aan de Emmasingel in Eindhoven vind je altijd wel een werkplek die bij jou past. Kantoorkamers om samen te werken, flexwerkplekken en grote open ruimtes zijn allemaal in dit kantoorpand te vinden. De kantoorinrichting is er eentje om je vingers bij af te likken. Wat een warmte straalt die uit! Bovendien is er door het gebruik van planten en kleden een huiselijke sfeer in de kantoorinrichting gecreëerd.

creatieve werkruimte emmasingel 33 eindhoven centrumErgonomisch werken? Bekijk de kantoorruimten aan de Emmasingel.

Kantoorruimte huren Eindhoven Centrum, Paradijslaan 30-38

Paradijselijk kantoorpand in Eindhoven gezocht? Zoek dan niet verder, want aan de Paradijslaan in het centrum van Eindhoven vind je er eentje! Met zo’n straatnaam kan het al niet meer misgaan natuurlijk. Waar de vorige kantoorunits vooral een huiselijke sfeer uitstraalden, kenmerkt deze kantoorinrichting zich door vrolijkheid. Door alleen al naar de foto’s van de kleurrijke werkplekken te kijken, krijg je al zin om hier een dag door te brengen.


Beschikbare aanbod kantoorruimte in Eindhoven

gedeeld kantoorruimte paradijslaan 30 38 eindhoven centrumEen modern gedeeld kantoorpand aan de Paradijslaan in Eindhoven.


Wat een prachtige kantoorinrichtingen zijn er in Eindhoven te vinden hè? Het maakt niet uit op welke locatie in Eindhoven je een kantoorunit zoekt, op iedere locatie is iets moois te vinden. Een warme, huiselijke sfeer vind je bijvoorbeeld aan het Flight Forum en in de Lichttoren, terwijl je aan de Paradijslaan veel vrolijk kleurgebruik in de kantoorinrichting tegenkomt. Jij wilt toch ook zo’n inspirerende kantoorinrichting? Officeplanner helpt je dit te creëren, neem eens een kijkje en sta versteld van de mogelijkheden voor jouw kantoorinrichting!

05 designinrichtingspakket basis wensen eisen

Kan ik je ergens mee helpen?

Kas
Vastgoedconsultant


Waarom SKEPP?

  • Geen verplichtingen
  • Binnen 1 uur antwoord
  • Klantenbeoordeling 9.2/10

Download hier ons magazine: Offline

In ons magazine 'Offline' vind je de beste kantoortips, meest toffe kantoorpanden, laatste trends voor je kantoorinrichting en meest unieke bedrijven uit Nederland. Win informatie in, profiteer van de tips en doe inspiratie op!