Kantoorconcept uitgelicht: Color Business Centers

  • Door Jari Wesselink
  • vrijdag 25 september 2015

In deze eerste editie van de rubriek 'Kantoorconcept uitgelicht' komt het kantoorconcept van Color Business Centers aan bod. Color Business Centers is een kleurrijke organisatie die faciliteert in innovatieve kantooroplossingen en slimme vergadermogelijkheden.


SKEPP Color Business Centers kantoorruimte huren amstelveen almere


Al meer dan vijftien jaar een gerenommeerd bedrijf

Color Business Centers begon ruim vijftien jaar geleden met drie vestigingen. Inmiddels is de onderneming doorgegroeid naar twintig vestigingen door het hele land en is het een bekende naam in 'vastgoedland'.

Color Business Centers biedt aantrekkelijke huisvestingslocaties waar ondernemers graag deel van uit maken, omdat de centers levendig en spraakmakend zijn. Door behulpzame receptionisten en ervaren managers kunnen ondernemingen hier optimaal werken. 

Bovendien is het kantoorconcept ambitieus, er staan maar liefst vijftien nieuwe kantoorlocaties gepland voor de komende jaren. Waar de nieuwe panden komen is nog onduidelijk. "De locaties zijn afhankelijk van de vraag van zowel verhuurders of gebouweigenaren en potentiële huurders. Wel staat vast dat de panden kleurrijk zullen zijn en de bekende services als vergaderzalen, coachruimten en een bemande receptie bieden", aldus Sandra Petri, manager PR en Marketing bij Color Business Centers.


Onlangs geopende locaties Color Business Centers

Nieuwe kantoorlocatie in Haarlem

Onlangs opende het kantoorconcept een nieuwe vestiging in Haarlem. Een toplocatie met een treinstation direct voor de deur. Het pand is modern en valt op door de frisse, kleurrijke uitstraling.

Color Business Center Haarlem is een kantoor waar niet alleen huurders, maar ook bezoekers prettig ontvangen worden. Bovendien is high-speed internet aanwezig en gratis parkeerruimte voorhanden.

 

Kantoorruimte te huur haarlem skepp color business centers

 

Binnen het kantoorgebouw is gebruik gemaakt van een helder design. "Het thema is 'eilanden' en dat komt duidelijk terug in de inrichting van bijvoorbeeld de vergaderzalen, algemene ruimtes en de receptie", zegt Petri.

Daarnaast kunt u gebruik maken van vergaderruimte en een pantry. Binnen deze vestiging zijn (gemeubileerde) flexplekken, kantoorkamers en kantoorruimten op maat te huur. 

 

Bekijk hier de nieuwe vestiging in Haarlem


Nieuwe kantoorlocatie in Baarn

Naast een nieuwe vestiging in Haarlem, is Color Business Centers sinds kort ook aanwezig in Baarn. Dit kantoorpand ligt op een zeer centrale plek in Nederland. "Dit moderne gebouw ligt direct aan een afrit van de snelweg A1, daardoor is het een perfecte locatie vanuit alle windstreken", licht Petri toe.

 

kantoor huren baarn skepp

 

Qua services en voorzieningen is dit kantoorgebouw vrijwel identiek ten opzichte van het onlangs geopende kantoor in Haarlem. Zo zijn ook hier vergadermogelijkheden mét catering. Alles staat al voor u klaar in de vergaderruimte. Gebruikers kunnen hier terecht zonder zorgen vooraf.

Kortom, niet alleen het gemak van een gemeubileerde kantoorruimte of werkplek, maar ook een hoog serviceniveau en de genoemde vergaderfaciliteiten maken dit kantoor tot een gunstige werkplek.

 

Bekijk hier de nieuwe vestiging in Baarn 

 

Meer weten? Informeer bij SKEPP

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van kantoorruimte huren binnen één van bovenstaande vestigingen? Bel met SKEPP via 085- 877 05 19 of stuur een mail naar joost@skepp.nl.

01 persoonlijke kantoorinrichting binnen week locatie

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure