SKEPP inspiration | Een Facebook-teller, belhuisjes en 3 andere design items die het gaan maken op kantoor!

  • Door Nathasja Vermaning
  • woensdag 12 juli 2017

5 design items voor op kantoor die ook nog eens functioneel zijn

Onze fotograaf Nathasja Vermaning reist voor SKEPP stad en land af om kantoorpanden en kantoorruimten te fotograferen. Hierdoor kunnen we een uitstekend beeld van de kantoorgebouwen schetsen voor potentiële huurders. Uitzonderlijke, unieke, maar ook toffe items in de kantoorinrichting passeren de revue op de foto’s en video’s. En zie daar… de aanleiding voor een nieuwe maandelijkse blogrubriek: SKEPP inspiration. Bomvol design, tips en te gekke objecten. Inspirerend voor ieder kantoorpand.


03 vraag gratis vrijblijvend gepersonaliseerde inrichting aan

1. Wow, weer veel nieuwe likes

TellerBlijf goed op de hoogte van je likes en volgers door middel van deze hippe tellers.

 

Facebook- en Instagramtellers! Bedrijven besteden steeds meer tijd, energie en geld aan social media. Toch is het vaak zo dat niet iedereen binnen het bedrijf hierbij betrokken is en al helemaal niet op de hoogte is van het aantal likes of volgers. Voor deze bedrijven zijn deze digitale tellers een simpele en originele oplossing voor je kantoorruimte. Iedereen kan in één oogopslag zien hoe het er momenteel voorstaat. Ook is dit natuurlijk een hippe en eigentijdse opvulling van je nieuwe kantoorruimte in Amsterdam

2. Tring! Sluit je af in een belhuisje…

Belhuisje

Bellen zonder geluidsoverlast? Plaats deze te gekke belhuisjes in je kantoor. 

 

Een ander ontzettend gaaf idee zijn bovenstaande belhuisjes in je kantoorunit. Dit is een slimme oplossing voor een probleem dat veel bedrijven kennen, namelijk het bellen van je medecollega’s. Ben je geconcentreerd aan het werk, wordt die collega naast je constant gebeld. Je blijft je proberen te concentreren, maar eigenlijk weet je dat je dit de rest van de dag ook kan verwachten.

Voor bedrijven en medewerkers die dit probleem herkennen, raden we deze belhuisjes in je kantoorunit echt aan! Deze zogenaamde huisjes zijn op een speciale manier geïsoleerd zodat je minder geluidsoverlast hebt, al helemaal het hokje naast je hoor je nauwelijks. Als je in zo’n hokje zit te werken, is het voor je oren net alsof je een dikke wollen muts op hebt. Laten we natuurlijk niet vergeten dat ze er ook nog eens heel leuk uit zien in je kantoorruimte! Wij zeggen, bellen maar!

3. Tring! Of loop naar een belnisje…

BelnisjeCreëer eenvoudig meerdere belplekken op je kantoor. Zodat iedereen in alle rust kan bellen. 

 

Mocht je geen plek hebben voor de voorgaande belhuisjes in je kantoorruimte of bel je simpelweg niet vaak genoeg om ze nodig te hebben? Voor jou hebben wij nog een andere oplossing gespot. Namelijk deze kleine belhoekjes of nissen. Als jij een telefoontje moet plegen waarvoor je even rust om je heen nodig hebt, loop je simpelweg naar een belnisje toe. Hier heb jij geen ‘last’ van je collega’s en je collega’s geen last van jou. Ga jij binnenkort een nieuwe kantoorruimte huren? Vergeet dan zeker deze belhuisjes niet. Een win-win-situatie! 

4. Flexplekken met een twist

Lampen flexplekOp een creatieve manier met flexplekken omgaan. Wat vind jij?

 

Een andere toffe toevoeging voor je kantoorpand is bovenstaande robuuste tafel waar je een flexibele werkplek kan huren. In plaats van de standaard lampen kan iedere werkplekgebruiker zijn ‘eigen lampje’ aan- en uitzetten. In een grote coworking space raak je soms het overzicht kwijt, nu kan iedere flexwerker zijn eigen lampje aanzetten en kan je snel zien waar nog plek is. Handig toch?

5. Ken jij een bedrijf waar kippen op het dak zitten?

KippenModern dakterras met verse kruiden, groenten en eieren. Hoe groen is jouw dakterras?

 

Last but not least, kippen! Bij een hip kantoorpand in Amsterdam is een ontzettend gaaf dakterras. Een echte toevoeging aan je kantoorpand. Dit dakterras staat vol met planten die worden bemest met koffiedik uit de keuken. De groenten en kruiden uit de tuin worden vervolgens weer verwerkt in de keuken. Ontzettend slim. Daarnaast houden deze vrolijke kippen de tuin levendig en kan je ook de eitjes terugvinden in je eten. Een ontzettend leuke manier om niet alleen zitplekken te creëren op je dakterras, maar het ook een nuttig en gezond tintje geven. In dit kantoorpand krijg je pas een vers eitje bij je lunch. 

07 zoek kantoormeubilair profiteer officeplanner

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure