De uitstraling van mijn kantoor

  • Door Marijke van Pouderoijen
  • 8 september 2014
  • 10

Schoonmaak op kantoor

Daarnaast zijn de meeste mensen er aan gewend om op kantoor bediend te worden. Schoonmaken wordt gedaan en bij een defect of schade wordt er wel wat nieuws geregeld. Misschien moet je als je ergens gaat werken verantwoording krijgen over je eigen werkplek. Je gebruikt het en dus mag je het ook schoonmaken en onderhouden. En hierbij kan je gebruikte meubels ook een opknapbeurt geven.


Maar wat als je niet een eigen werkplek hebt. Een eigen stek creëren is dan wat lastiger. Misschien moet een vaste gebruiker zijn werkplek ruimer inrichten. Zodat er ook een plek is voor een flexwerkers zonder vaste werkplek. En dus eigenlijk zijn gecreëerde werkplek kan delen met gelijk gestemde. In ruil daarvoor kan deze persoon helpen met het onderhoud van de werkplek of het delen van kennis.

Het wordt dan niet pronken met nieuw. Maar laten zien wie jij bent en de omgeving wat jij prettig vindt om in te werken. Waarom zouden alle werkplekken in een kantoor er het zelfde uit moeten zien. Het voordeel van 2e hands is, dat het ook anders mag zijn.

Kan ik je ergens mee helpen?

Thijs van Eerden
Vastgoedconsultant


Waarom SKEPP?

  • Geen verplichtingen
  • Binnen 1 uur antwoord
  • Klantenbeoordeling 9.2/10

Op zoek naar inspiratie voor jouw kantoorruimte? Download dan gratis ons magazine Offline

In ons magazine vind je de beste kantoortips, meest toffe kantoorpanden, laatste trends voor je kantoorinrichting en meest unieke bedrijven uit Nederland. Win informatie in, profiteer van de tips en doe inspiratie op!