De kantoorinrichting van 3 prachtige grachtenpanden in Amsterdam uitgelicht

  • Door Elza olde Keizer
  • vrijdag 6 april 2018
  • 10

Welke kantoorinrichting is geschikt voor een monumentaal kantoorpand?

Drie prachtige kantoorpanden aan de Amsterdamse Grachtengordel waar je u tegen zegt! In de kantoorruimtes van deze kantoorpanden kun je je volledig uitleven met de kantoorinrichting. Welke kantoorinrichting geschikt is voor deze monumentale kantoorpanden? We lichten het voor je toe.


03 vraag gratis vrijblijvend gepersonaliseerde inrichting aan

De meest unieke plek: De Amsterdamse Grachtengordel

De Amsterdamse Grachtengordel is een van de meest unieke plekken ter wereld heeft zelfs in 1999 een plekje weten te bemachtigen op de UNESCO Werelderfgoedlijst. In het jaar 1600 is de Grachtengordel gebouwd om praktische redenen maar later is het gebied uitgegroeid tot een karakteristieke omgeving. Rijke financiers uit de handelswereld hebben hier toentertijd veel geld in de bouw van de grachtenpanden gestopt. De Singel, Herengracht, Keizersgracht en de Prinsengracht zijn ontstaan. Veel van deze prachtige grachtenpanden staan hier nog steeds.

Werken in hartje Amsterdam

Een volledig verzorgde kantoorruimte aan de Herengracht 280

Een kantoorpand waarbij het lijkt alsof je een paleis binnenkomt lopen. De marmeren vloeren, de prachtige plafonds. Je kijkt je de ogen uit. Ook hier zijn de karakteristieke eigenschappen overal terug te zien. Tijdens de zomerse dagen kan er tijd doorgebracht worden in de grote tuin waarbij je tegen de prachtige grachtenpanden aankijkt.

Herengracht Amsterdam kantoorinrichtingDe bijzondere karakteristieke eigenschappen in de kantoorinrichting

Klassiek gecombineerd met een moderne kantoorinrichting

Het schitterende monumentale kantoorpand in Amsterdam bestaat uit ruime lichte ruimtes met ieder zijn eigen stijl. Er zijn verschillende kantoorruimtes in dit grachtenpand te huur. Ook hier komen zowel een klassieke kantoorinrichting als een moderne kantoorinrichting in terug. De grote ramen zorgen voor het vele lichtinval, waardoor de ruimtes nog groter lijken.

De perfecte kantoorinrichting voor jouw kantoorruimte

Een open kantoorinrichting is zeer geschikt voor deze kantoorruimtes. Een open ruimte creëer je door middel van verschillende werkplekken binnen één ruimte. Een plek om te brainstormen aan een lange tafel, flexplekken om voor jezelf te werken en een plek om de dag te bespreken met een collega. Dat kan overigens prima op een heerlijke bank. In dit geval, een klassieke bank! Een open kantoorinrichting heeft een hoop voordelen. Bekijk zelf de stijlvolle en moderne kantoorinrichting aan de Herengracht 280 in Amsterdam, via de volgende video:

Prachtig monumentaal kantoorpand met de oude karakteristieke eigenschappen

Een bijzonder grachtenpand aan de Herengracht

Aan de Herengracht 420 in Amsterdam Grachtengordel staat zo’n monumentaal pand. Wat dit kantoorpand zo bijzonder maakt is dat het alle karakteristieke eigenschappen in de kantoorinrichting nog bevat: een schitterende marmeren vloer, een fraai trappenhuis, plafonds met prachtige lijsten en ornamenten en hoge ramen. In dit prachtige kantoorpand met uitzicht over de Amsterdamse grachten is er de mogelijkheid om kantoorruimten van verschillende metrages te huren.

De kantoorruimtes worden geheel gebruiksklaar opgeleverd

De kantoorruimtes die te huur zijn in dit prachtige kantoorgebouw beschikken over een fijne kantoorverlichting. Wanneer je hier huurt kun je gebruik maken van de diverse services en voorzieningen zoals koffie/thee en vergaderzalen. De kantoorruimtes worden geheel gebruiksklaar opgeleverd. Het kantoor is naar jouw wensen ingericht. De perfecte kantoorinrichting voor deze kantoorruimten? Scandinavische minimalisme gecombineerd met modern en dat is zeker gelukt!

Scandinavische kantoorinrichting herengracht 420 amsterdamEen Scandinavische en moderne kantoorinrichting van de vergaderruimte in een modern grachtenpand

Pas deze toffe kantoorinrichting toe in de kantoorruimtes

Door de witte muren en de LED verlichting, ogen de kantoorruimtes lekker ruim. Het Scandinavische kantoordesign kan perfect toegepast worden. Laat natuurtinten terugkomen in de kantoorinrichting en plaats grote kantoorplanten in alle kantoorruimtes. De kantoorplanten geven ons niet alleen extra zuurstof, het heeft ook effect op de productiviteit van de werknemers. Strakke tafels met witte moderne stoelen, met als detail: een mooie houten vloer. De muren een kleur geven? Kies voor de kleurtrend van 2018: indigo. De kleur die we kennen van onze blauwe spijkerbroeken. Deze trendkleur kan goed gecombineerd worden met de Scandinavische look in jouw kantoorinrichting!

Een monumentaal kantoorpand op een toplocatie

Een kantoorruimte in een rijksmonument aan de Amsterdamse Grachten huren

Dat is voor velen een ultieme droom. Een aantal advocatenkantoren, reclamebureaus en grafische ontwerpers gingen je voor. In dit fraaie kantoorpand, in de buurt van Grachtengordel-West, staan nog een aantal kantoorkamers te huur. Een prachtige authentiek kantoorpand op een toplocatie. Met het openbaar vervoer is het uitstekend te bereiken. Daarnaast is het kantoorpand gelegen in een bruisende omgeving met restaurantjes, barretjes en cafeetjes.

Dit kantoorpand bevat een echte win-win situatie

Wanneer je besluit een kantoorruimte in dit monumentale kantoorpand aan de Herengracht 282 te huren, kun je gebruik maken van de vele voorzieningen en service zoals een bemande receptie, 24/7 toegang tot de kantoorruimte en een goede Wi-Fi verbinding in het gehele pand. Ook creëer je nieuwe kansen voor jouw eigen onderneming door gebruik te maken van de netwerken van de andere ondernemers die al een kantoorruimte huren. Een win-win situatie, toch?

Herengracht 282 kantoorinrichtingEen moderne receptie in een klassiek kantoorpand

De kantoorinrichting is naar eigen wens te bepalen

Een aantal kantoorruimtes in dit kantoorpand bevat nog de karakteristieke eigenschappen van toen. Bij binnenkomst zie je de fraaie hoge deuren en de prachtige lijsten en ornamenten op de muren. De kantoorruimtes hebben allen hun eigen kantoorinrichting. Zo is er een landelijke ‘kantine’ en zijn de kantoorruimtes zowel klassiek als hyper modern ingericht. De kantoorinrichting is dus naar eigen wens in te bepalen.

Wit in de kantoorinrichting maakt je kantoorruimte groter

De ruimtes zijn redelijk smal maar vrij diep. Door zowel de muren als het plafond wit te houden lijkt het kantoor een stuk ruimer. Of kies voor een neutrale kleur op één muur, blauw/groen of juist beige dat een rustige sfeer geeft. Een te drukke print kan er voor zorgen dat de kantoorruimte kleiner doet lijken. Welke kleur je kiest voor de kantoorinrichting hangt af van waar je bedrijf voor staat. Wij kunnen je hier goed bij helpen.

Parklaan Eindhoven2Geef één muur een kleur die zowel past bij je bedrijf als bij je kantoorinrichting.

Kies niet voor een standaard kantoorinrichting

Een moderne look zal goed in de kantoorinrichting passen. Geen standaard bureaustoelen maar moderne en kleurrijke bureaustoelen. Net even iets anders dan anders. Net zoals de kantoorverlichting. Kies eens voor een grote lamp met een aparte vorm. De moderne stoelen gecombineerd met een houten tafel maakt de kantoorinrichting compleet. Niet te veel accessoires, houdt de inrichting van de kantoorruimte clean.

Verschillende kantoorinrichtingen in verschillende grachtenpanden

En dan hebben we nog maar een heel klein deel van ons grote aanbod van grachtenpanden aan de Grachtengordel in Amsterdam besproken. De kantoorruimtes in de prachtige monumentale kantoorpanden hebben vele mogelijkheden kwa kantoorinrichting. In een klassiek kantoorgebouw past heel goed een moderne kantoorinrichting. Ook de Scandinavische kantoorinrichting is in veel kantoorruimtes toe te passen.

Behoefte aan hulp bij het inrichten van jouw kantoor? Met onze Officeplanner in de stijl URBAN kun jij jouw authentieke kantoorruimte eenvoudig voorzien van een stijlvolle kantoorinrichting!

09 urban scandinavian of industrial kies

Kan ik je ergens mee helpen?

Mathios
Vastgoedconsultant


Waarom SKEPP?

  • Geen verplichtingen
  • Binnen 1 uur antwoord
  • Klantenbeoordeling 9.2/10

Download hier ons magazine: Offline

In ons magazine 'Offline' vind je de beste kantoortips, meest toffe kantoorpanden, laatste trends voor je kantoorinrichting en meest unieke bedrijven uit Nederland. Win informatie in, profiteer van de tips en doe inspiratie op!