De functie van een meetingbox: werkplek

  • Door Sanne van Huizen
  • donderdag 17 maart 2022

Heb jij op kantoor behoefte aan een stille werkplek? Een kantoor is namelijk erg rumoerig en niet bevorderlijk voor de focus. Niet handig wanneer er een deadline op de planning staat. De oplossing? Een meetingbox! Creëer eenvoudig een afgesloten ruimte in jouw kantoor met deze duurzame unit. Geen verbouwing nodig! Nieuwsgierig naar deze slimme oplossing? In deze blog lees je alles over een meetingbox als werkplek.


Waarom een meetingbox?

Heb jij behoefte aan een afgesloten ruimte in jouw kantoor, maar wil jij niet verbouwen? Dat snappen we! Een verbouwing is vaak tijdrovend, niet flexibel en geen slimme investering op de lange termijn. Een meetingbox is daarentegen een flexibele en duurzame oplossing. Plaats de meetingbox in jouw kantoorruimte en maak er dezelfde dag nog gebruik van. Ga jij herinrichten of verhuizen? Dan neem je de meetingbox met jou mee! Een tip: ga voor meetingbox Amsterdam voor nog meer flexibiliteit. Pas de samenstelling van deze box eenvoudig aan door zijn modulaire opbouw. Kies de kleuren, de indeling of schaal hem op.

Meetingbox campus3Hoe ziet jouw ideale meetingbox eruit?

Een comfortabele werkplek

Een meetingbox bestaat uit diverse elementen die samen een aangenaam werkklimaat creëren. Zo beschikt elke meetingbox over een ventilatiesysteem. Dit systeem ververst de lucht en houdt de temperatuur op peil. De akoestiek? Daar hoef je je ook geen zorgen over te maken! In elke meetingbox zijn akoestische materialen verwerkt. Bij de ene meetingbox is dit PET vilt en bij de andere zijn dit tapijttegels. Zo werk jij de hele dag ongestoord en in volledige focus.

Werken in een meetingbox

Er zijn veel verschillende meetingboxen. De ene meetingbox is meer geschikt voor een telefoontje of overleg en de andere voor concentratiewerk. Wil jij de meetingbox gebruiken voor dat laatste? Perfect! Dan heb je een aantal opties. Welke optie het beste past in jouw kantoorinrichting? Dat is afhankelijk van factoren als de beschikbare ruimte en het gewenste meubilair. Ga jij voor flexplekken of heb je liever een hoge aanlandtafel? Een keuze gemaakt? Lees dan snel verder en ontdek de meetingboxen die geschikt zijn als werkplek.

Meetingbox Stockholm

Creëer een afgesloten werkplek voor één persoon met meetingbox Stockholm. Deze meetingbox is een must-have in jouw kantoorinrichting! Waarom? Dit is de plek waar jij en jouw collega’s ongestoord kunnen werken. De box is namelijk voorzien van gelaagd glas met akoestisch folie. Daarnaast past meetingbox Stockholm in elke kantoorinrichting. Met een hoogte van 223 cm, een breedte van 215 cm en een diepte van 90 cm neemt de box weinig ruimte in. De ideale oplossing!

aee5e31b 946a 4fe8 8325 ff0ddf66edf0Werk ongestoord aan jouw deadlines in meetingbox Stockholm

 

Meetingbox Stockholm wordt standaard geleverd met een handig tafeltje. Plaats twee ergonomische bureaustoelen in de box en jij bent klaar! Een deadline op de planning? Ga zitten in de Stockholm, weg van de rumoerige kantoortuin en werk in opperste concentratie. Meetingbox Stockholm heeft ruimte voor twee personen. Ideaal voor een kort overleg!

Meetingbox Berlin M

Een afgesloten werkplek met genoeg beweegruimte? Dat is meetingbox Berlin M! De ruimte, met een breedte van 230 cm en een diepte van 180 cm, richt je helemaal zelf in. Deze meetingbox wordt namelijk standaard geleverd zonder meubilair. Plaats twee bankjes in de meetingbox en creëer ruimte voor 4 collega’s. De meetingbox inrichten als ergonomische werkplek? Ga dan voor een verstelbaar bureau en bureaustoel.

1edba564 6af7 474e 8511 70c76895e616Richt jij meetingbox Berlin in met een speelse bank of een ergonomische werkplek?

 

Stap in meetingbox Berlin M en werk in alle focus aan jouw deadlines. De meetingbox is namelijk voorzien van akoestische panelen en tapijttegels. Deze materialen zorgen voor prettige akoestiek in de meetingbox. Wist je dat de panelen ook effect hebben op de akoestiek buiten de box? Ideaal wanneer jij geluid tussen flexplekken en vergaderruimtes wilt verminderen. Is meetingbox Berlin M de perfecte box voor jouw kantoorinrichting?

Meetingbox Amsterdam M

Heb jij behoefte aan een afgesloten ergonomische werkplek? Ga dan voor meetingbox Amsterdam M! De meetingbox is 255 cm hoog, 255 cm breed en 232 cm hoog. Genoeg ruimte voor een werkplek met een bureau en bureaustoel. Meer werkplekken creëren? Plaats een statafel in meetingbox Amsterdam M. Aan een hoge aanlandtafel werk je met meerdere collega’s tegelijk en behoud je een actieve houding.

meetingboxamsterdamPersonaliseer meetingbox Amsterdam en laat de box volledig aansluiten bij jouw bedrijfsidentiteit

 

Het voordeel van meetingbox Amsterdam? Hij is modulair opgebouwd! Veranderen de behoeftes in jouw kantoorinrichting? Is er minder ruimte voor een meetingbox op kantoor? Of wil je de box inzetten voor een andere functie? Voeg dan bouwstenen toe of laat bouwstenen achterwege. Zo maak je van een meetingbox Amsterdam M eenvoudig een meetingbox S of L. Laat de box volledig aansluiten op de veranderende behoeftes in jouw kantoor op dat moment. Flexibeler kan niet!

Hush meet XL

Meerdere werkplekken creëren in een meetingbox? Kies dan voor Hush Meet XL. In deze meetingbox is namelijk plek voor 4 kleine bureau’s. Stap in de Hush Meet voor focus tijdens jouw concentratiewerk. Een tip; ga voor verstelbare bureaus en bureaustoelen en creeër flexplekken. Zo werkt elke collega comfortabel in de Hush Meet! Deze meetingbox is de ideale concentratie zone voor jouw kantoorinrichting.

287bf53e 09f0 4669 8afa 61a237725386 1Hoe richt jij jouw meetingbox in? Met flexplekken of een aanlandtafel?

 

De Hush Meet bestaat uit afzonderlijke modules. Door dit systeem wijzig je eenvoudig de configuraties van de meetingbox. Is er minder plek beschikbaar in jouw kantoorruimte? Of heeft jouw team juist behoefte aan meer ruimte? Pas jouw configuratie dan aan. Zo speel je met de Hush Meet telkens in op de veranderende behoeftes in jouw kantoorruimte. Zie jij jezelf al werken in de Hush meet XL?

Maak van een meetingbox jouw werkplek!

Is er in jouw kantoor behoefte aan afgesloten werkplek? Een ruimte waar je in alle focus werkt, zonder afleiding of geluidsoverlast. Dan is een meetingbox de duurzame en flexibele oplossing voor jou! In deze blog zag je een aantal meetingboxen voorbij komen. Benieuwd naar ons volledige assortiment? Ga naar onze webshop! Alle meetingboxen hebben een eigen functie en specificaties. Nog niet zeker over jouw keuze? Onze kantoorexperts helpen je graag bij jouw zoektocht naar de perfecte fit! Zie jij jezelf al werken in een meetingbox?


Neem contact op!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure