De functie van een meetingbox: vergaderen

  • Door Sanne van Huizen
  • vrijdag 11 februari 2022

Een meetingbox is een musthave in jouw kantoorruimte. Waarom? Je creëert een afgesloten ruimte in jouw kantoor zonder een verbouwing. Lekker duurzaam en flexibel! Daarnaast heeft een meetingbox een multifunctioneel karakter. Gebruik de box om in te vergaderen, telefoneren, werken of brainstormen. In dit blog lichten we één functie uit, namelijk vergaderen. Lees snel verder en kom alles te weten over vergaderen in een meetingbox!


Wat is een meetingbox?

Een meetingbox is een verplaatsbare unit voor in jouw kantoorruimte. Tegenwoordig bestaan veel kantoren uit één grote open ruimte. Goed voor de teamsfeer maar minder praktisch voor de akoestiek en tijdens vergaderingen. Heb jij behoefte aan een afgesloten plek maar zit een verbouwing er niet in? Dan is een meetingbox de oplossing voor jou! Kies de meetingbox die past in jouw kantoorinrichting en aansluit bij jouw behoeftes. Plaats de box waar je wilt, sluit hem aan met behulp van slechts één stekker en jij bent klaar!

DSC8393 HDR 5Waar zou jij een meetingbox voor willen gebruiken?

De voordelen van een meetingbox

Wat maakt een meetingbox zo prettig om in te werken? Twee factoren spelen hier een grote rol in; de akoestiek en de ventilatie. Meetingboxen zijn namelijk voorzien van geluiddempende materialen. Bij de ene meetingbox is dit duurzaam PET-vilt en bij de andere meetingbox zijn dit akoestische panelen en tapijttegels. Daarnaast heeft elke meetingbox een slim ventilatiesysteem. Op deze manier behoudt de box zijn aangename klimaat. Werk de hele dag gefocust in een meetingbox door de combinatie van de ventilatie en de akoestiek.

Vergaderen in een meetingbox

Waar ga jij een meetingbox voor gebruiken? Al onze meetingboxen zijn multifunctioneel. Telefoneren, vergaderen, brainstormen of werken; dat kan allemaal in de box. Toch is de ene meetingbox meer geschikt voor een telefoontje en de ander voor een vergadering. Welke meetingbox past het beste bij jou en je kantoorinrichting? Kijk eerst naar de beschikbare ruimte in jouw kantoor. Ga dan na waar jij de meetingbox voornamelijk voor wilt gebruiken. Is dit vergaderen? Lees dan snel verder! Wij hebben alle meetingboxen op een rijtje gezet die het meeste geschikt zijn om in te vergaderen!

Amsterdam L

Ben jij op zoek naar een toffe vergaderplek voor jou en je team? Ga dan voor meetingbox Amsterdam L! Plaats een vergadertafel of een statafel in de box en jij kan vergaderen met 6 personen tegelijk. Heb jij een andere inrichting voor ogen? Geen probleem! Meetingbox Amsterdam L wordt standaard geleverd zonder meubilair. Je bent dus helemaal vrij om de box zelf in te vullen. Natuurlijk vind je de essentiële (USB) aansluitingen wel in de Amsterdam L.

cc7bd9ec a4d3 4e76 9dd2 84e9d07ec51dTil jouw vergaderingen naar een hoger niveau met een presentatiescherm

 

Het voordeel van meetingbox Amsterdam L? Hij is modulair opgebouwd! Dit betekent dat de box bestaat uit verschillende bouwstenen. Ga jij herinrichten? Dan voeg je eenvoudig bouwstenen toe of laat je bouwstenen achterwege. Wijzig de configuratie van jouw box en speel in op de veranderende behoeftes in jouw kantoor. De meetingbox gaat daarom jarenlang mee. Kortom, de vergaderbox is een duurzame én flexibele oplossing voor jouw meetings.

Amsterdam XXL

Heb jij een groot team? Dan is de Amsterdam XXL de perfecte meetingbox voor jou! In meetingbox Amsterdam XXL kun je met maar liefst 10 personen tegelijk vergaderen. Ook deze box is modulair opgebouwd. Heb jij in de toekomst niet meer zoveel ruimte nodig? Dan zit je niet vast aan deze configuratie. Deel de box bijvoorbeeld op in 2 kleinere varianten. Ideaal om in te vergaderen op kleinere schaal. Zo blijft de meetingbox een passende oplossing voor jouw kantoor.

a579e855 a1e2 4c62 8f8b c6b4125b1513Ga jij voor de standaard uitvoering of laat je meetingbox Amsterdam XXL personaliseren?

 

De Amsterdam XXL maakt een statement in jouw kantoorruimte. De box is namelijk 232 cm hoog, 505 cm breed en 380 cm diep. Denk dus goed na over de uitstraling van deze box. Wil je echt uitpakken? Laat dan de boxen personaliseren. Past een wit, zwart of gekleurd frame bij jouw kantoorinrichting? En laat je de binnenkant hierop aansluiten of ga je voor een contrasterende kleur? Bepaal ook hoeveel glazen en dichte panelen jouw meetingbox moet bevatten. Meer weten over onze meetingbox Amsterdam?


Download gratis onze meetingbox brochure!

Hush Meet

Kies voor de Hush Meet bij het vergaderen in kleinere aantallen. Deze meetingbox is geschikt voor 4 personen en heeft een hoogte van 230 cm, een breedte van 215 cm en een diepte van 139 cm. Veel ruimte zal hij dus niet innemen. Met de Hush Meet hoef jij nergens aan te denken. Vergader comfortabel in deze box vanwege de prettige akoestiek en het aangename klimaat. Nog een voordeel van de Hush Meet? Hij wordt geleverd met twee banken en een vergadertafel. Handig, toch?

 

hushhhZie jij jezelf al vergaderen in de Hush Meet?

 

Hush Meet is volledig aanpasbaar naar jouw voorkeuren. Ga jij voor een simplistische uitvoering of laat je de box volledig aansluiten op jouw bedrijfsidentiteit? Alles is mogelijk! Zo kies je uit 40 kleuren verdeeld over 2 stofsoorten. Spice it up en geef de armleuningen in de box een aparte kleur. Upgraden? Ga dan voor de Hush Meet met TV! Perfect voor het vergaderen met klanten!

Stockholm

Vergader jij veel één op één? Dan heb jij geen grote meetingbox nodig. Dat is namelijk zonde van jouw kantoorruimte! Kies in dit geval voor Meetingbox Stockholm. Deze smalle box heeft een hoogte van 223 cm, een breedte van 215 cm en een diepte van 90 cm. Perfect voor twee personen! En handig wanneer jij een klein kantoor hebt en toch een afgescheiden plek wilt creëren.

3a2f94ac 1045 4c2d a8ca 67bc22efeb33Meetingbox Stockholm is het perfecte voorbeeld van klein maar fijn!

 

Meetingbox Stockholm is een stijlvolle toevoeging aan jouw kantoorruimte. Met zijn strakke design past hij perfect in een moderne of industriële kantoorinrichting. De box bevat akoestische panelen aan de achterkant en zijkanten. Laat de akoestische panelen aansluiten op jouw kantoorinrichting en bedrijfsidentiteit. Kies uit 5 binnenkleuren en 2 buitenkleuren. Ga jij voor een witte of een zwarte meetingbox Stockholm?

Vergaderen in een meetingbox?

Vergaderen in een meetingbox; dat is handig en comfortabel. In deze blog hebben we 4 vergaderboxen uitgelicht. Ze zijn allemaal perfect om in te vergaderen! Het voordeel van een meetingbox? Je kunt de box ook gebruiken voor een belletje of concentratiewerk! Meer weten over deze duurzame oplossing? Neem dan contact met ons op! En misschien ben jij binnenkort wel aan het vergaderen in een meetingbox!


Neem contact op!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure