1 Business Center: jouw eigen kantoor in de buurt

  • Door Joost Lansink
  • maandag 17 november 2014

“Er een grote mismatch ontstaan tussen vraag en aanbod op de kantorenmarkt”, merkt Doornbos op. “Een lange huurtermijn, grote metrages en hoge prijzen zijn nog steeds aan de orde van de dag, maar past niet meer in de huidige tijdsgeest. De zzp'er wil liever flexibiliteit en een vaste prijs voor een kantooroplossing in de buurt. Niet voor niets is de leegstand in kantoorgebouw waar een kantoorconcept wordt toegepast aanzienlijk lager dan regulier.”


06 activity based werken volg vele bedrijven

1business center geloof in huisvesting voor iedereen. Doornbos: “Elke ondernemer, van groot tot klein, lokaal en internationaal, moet de beschikking kunnen hebben over een eigen kantoor. Een plek om klanten te ontvangen, zaken te doen en andere ondernemers te leren kennen. Zelfstandig, maar niet alleen. Uit onderzoek is zelfs gebleken dat ondernemers en werknemers met een eigen kantoor productiever en gezonder zijn in vergelijking met flexwerkers en flexwerkplekken.”

Daarnaast luistert 1businesscenter naar de markt en speelt in hoge mate in op de behoefte van de zzp'er en zelfstandig ondernemer. “Wij bieden huurders een eigen kantoorkamer, een plek waar je je identiteit van jezelf en je onderneming kwijt kan”, legt Doornbos uit. “De locaties zijn altijd in de buurt van een woning, centrum of station gelegen, waardoor de reistijd minimaal is. De vaste prijs per maand is inclusief servicekosten, internet, netwerk van medehuurders en gebruik van vergaderfaciliteiten. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.”

02 huren of financial leasen

Meer weten over 1businesscenter? Bekijk het kantoor op onze website en plan een vrijblijvende bezichtiging.

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure