Mattijs Kaak in gesprek met Gründemann en Happel van G&S Vastgoed

  • Door Jari Wesselink
  • zaterdag 28 november 2015

SKEPP sessies met inspirerende personen uit de vastgoedwereld

Mattijs Kaak, partner bij SKEPP design+build, spreekt in SKEPP sessies met personen uit de vastgoedwereld over ontwikkelingen in deze wereld. Ditmaal praat hij met Martine Gründemann en Jet Happel van G&S Vastgoed.


Wie zijn Martine Gründemann en Jet Happel van G&S Vastgoed?

Beide vrouwen dragen op meerdere niveaus verantwoordelijkheid voor de commerciële kant van G&S. Ze zijn nauw betrokken bij de ontwikkeling van de Zuidas als woongebied. Bovendien is Gründemann onlangs uitgeroepen tot Vastgoedvrouw van het jaar 2015, tijdens de najaarsbijeenkomst van DWIRE.

De ideale manier van wonen volgens Gründemann en Happel

"Ik houd van nieuwbouw en architectuur maar ideaal wonen betekent voor mij een goede plek voor iedereen in een gezin", zegt Gründemann tegen Kaak. "Ruimte in de onmiddellijke en stedelijke omgeving."

Happel kan zich vinden in de woorden van haar collega. Ze zegt dat ze in de eerste plaats grootstedelijk wil wonen. "Daarnaast houd ik van hoogbouw, vergelijk het met steden als New York en Londen." Zowel Gründemann als Happel verhuist volgend jaar naar de Zuidas in Amsterdam.

De Zuidas: nu een kantorengebied, maar binnen enkele jaren ook een woongebied

Kaak verbaast zich dat de vrouwen in de Zuidas willen wonen, want hij ziet de Zuidas vooral als kantorengebied. "Door de week is er leven genoeg, maar in het weekend is het uitgestorven," licht Kaak zijn verbazing toe.

"Het gaat hier compleet veranderen. Amsterdam vraagt daarom, want de historische binnenstad kan de druk niet meer aan. De stad gaat zich deels verplaatsen," aldus Gründemann en Happel.

Lees het volledige artikel op Vastgoedjournaal.nl

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure